2777
2789
عنوان

بیماری تشنج

10092 بازدید | 23 پست

سلام کسی خدایی نکرده بیمار تشنج تو خونه دارن که سنشون از ۳۰ به بالا باشه ؟

از دکترشون راضی هستن؟

اجی من بیماری تشنج داره بعد هر ماه تشنج می کنه تو یه روز چند بار تشنج می کنه نگرانشم خیلی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی صرع؟ داروی کنترل کننده نمیخوره خواهرت عزیزم؟

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

یعنی صرع؟ داروی کنترل کننده نمیخوره خواهرت عزیزم؟

اره عزیزم صرع 

کابامازپین میخوره 

اخه یه دکتر معز و اعصاب دیگه هم بردیمش اونم چند تا دارو براش اضافه کرده بود 

خواست ببینه بعد یه ماه چه تاثیری روش داره 

دوباره تشنج کرده بود مثل قبل

اره عزیزم صرع  کابامازپین میخوره  اخه یه دکتر معز و اعصاب دیگه هم بردیمش اونم چند تا دار ...

آها شاید داروهای بهش نیازهای یا باید عوض شه آخه دیدم با دارو کنترل میشه

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

[QUOTE=291018035]دارو چی میخوره؟از چند سالگی مریضه؟[/QUOTE

عزیزم ۴۰ سالشونه 

از بچگی بر اثر تب تشنج کرده 

داروش کاربامازپیین هست 

دکتر براش رهاکین هم تجویز کرده بود اما وقتی میخورد خیلی حالش بد می شد

آها شاید داروهای بهش نیازهای یا باید عوض شه آخه دیدم با دارو کنترل میشه

اره افرین با دارو باید کنترل بشه 

اخه قبل از اینکه بخواد تشنج کنه همش گریه می کنه میگه که سرم گیج میره 

جلو چشام سیاه میشه 

و دلم درد می کنه 

بعد تشنج میشه

من تجربه زندگی و پرستاری از بیمار تشنجی دارم.کلینیک مخصوص صرع و میگرن هم میشناسم

عزیزم اگه دکتر خوب هم میشناسین بهم معرفی کنید 

و موقع تشنج چه کارایی انجام میدین واسه بیمار؟

و چه غذاهایی باید استفاده کنن و چه غذایی رو نباید استفاده کنن؟

کلاااا اگه میدونید نکته ای هست که به درد من میخوره که واسه بیمارمون انجام بدیم اگه لطف کنید بفرمایید ممنون میشم

خیلی وقته از بچگی

اخه اگر درمان مناسب باشه ده سال حدود دوره بیماریه و کاملا کنترل میشه اصولا دیگه نباید انقدر تکرار بشه خب دکترش رو عوض کنید در ضمن باید نوار مغزی در هر ویزیت بگیره تا نتیجه درمان اوکی بشه

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
عزیزم اگه دکتر خوب هم میشناسین بهم معرفی کنید  و موقع تشنج چه کارایی انجام میدین واسه بیمار؟ ...

من در شهر کرج کلینیک و دکتر خیلی خوب میشناسم ،میگم خوب یعنی مریضمون الان سالهاست با درمان این دکتر تشنج نکرده و ازدواج کرده و الان بچه هم داره و دیگه دارو نمیخوره.اونم ۳۷ سالشه.

مهمترین چیز در افراد تشنجی،نخوردن غذاهای سردیه،مثل ماکارونی و‌سوسیس و دوغ و لبنیات

تا میتونید گرمیجات بهش بدید.خواب به موقع،غذای کافی یعنی نباید هیچ وقت گرسنه یا بی خواب بشه.موقع تشنج اولین چیز مراقب از فشرده شدن دندان هاش و مخصوصا زبانش.دهنشو باز کنید و‌لای دندوناش چیزی قرار بدید تا زبونش آسیب نبینه.مواظب باشید سرش‌ با جایی برخورد نکنه.بعد بدنش رو از سرشانه شروع کنید به ماشاژ دادن،تشنج مثل جریان برق هستش که از مغز وارد میشه و از پا خارج،پس انقدر ماساژ بدید تا این جریان برق زودتر از بدنش خارج شه.آرامش اعصاب بعد از تغذیه مهمترین چیزه.

با هر بار تشنج هزاران سلول مغزی از بین میره و دیگه جبران نمیشه پس با درمان به موقع و خوب،جلوی این تشنج هارو بگیرید تا خواهرتون بیشتر از این آسیب نبینه