2777
2789
عنوان

موقعیت خوب

556 بازدید | 18 پست

من تو رابطم دوساله.

طرفم خوبه ، یکم گند کاری داشته قبلا ، اما اوکیه با من ، قصدش ازدواجه اما دستش خیلی خالی..

برام مهم نیست با این حال. ی خاستگار پزشک دارم ، دوستم میگ اون بنده خدارو ول کنم🥲 . ولی من دلم نمیاد دل بشکنم 

چیکار کنم🙂💔💔

😂😂😐

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

من همین کارو کردم در نهایت همون آدمی ک دلم براش سوخت بهم آسیب زد و الان کجاست ؟؟؟ نیستتتتت

پس خواستگار دکترتو بچسب این پسرا بی وفا تر از اونی ان ک فکرشو کنی

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی زشته ب غم دیگران خندیدن 🙂💔

خب دوستت فقط قول داده از کجا معلوم باهات ازدواج کنه خواستگارت رو بچسب

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
من همین کارو کردم در نهایت همون آدمی ک دلم براش سوخت بهم آسیب زد و الان کجاست ؟؟؟ نیستتتتت پس خواست ...

دوستم میگ چون قبلا خیلی داغون بوده اوضاش از لحاظ روابط....

چطوری میخای تحملش کنی اگ مثل قبل شه

تو رابطه ترحم نکن اگ عاشقشی و بهش امید داری پس بمون کنارش تا دوتایی همچیو باهم ردیف کنین و هر کمو کسری دارین باهم بدستش بیارین با تلاش دوتاییتون همچیو بدست بیارین ولی اگ حست عشق نیس و بازم به اون خاستگارت فکرمیکنی پس به کسی ک الان باهاش تو رابطه‌ای ترحم و دلسوزی نکن به خاستگارت جواب مثبت بده تا دوروز دیگه ک با طرفت رفتی سر خونه زندگی نشینی حسرت نخوری ک خاک تو سر من با این شوهر کردنم ارزه نداره و... به طرفتم بگو ک ما ادم خوبی برا همدیگه نبودیم ولییی اگ واقعا عاشقشی پس بمون و با عشق و اراده همچیو بدست بیارین

با افتخار یه دخترخانوم ایرانیِ کرمونی میباشمیه زبان آموز عاشق به زبان انگلیسی هستم🙆🏻‍♀️ مدرک کامپیوتر و فن بیان دارم💪🏻 عاشق به هنر هستم و سیاه قلم کار میکنم👩🏻‍🎨 کاراته مشکی دان دو دارم و دختر یه زن همه تن حریف هستم و در حال حاضر پیلاتس کار میکنم🧘🏻‍♀️ خانوم معلم آینده میباشم ک با دانش آموزام عین رفیق خواهم بود و تاکید اول کلاسم اموزشِ انسانیت و شخصیت هس🌱 عاشق آشپزی و خلاقیت هستم و اگ تو اشپزی سوالی داشتین تگم کنین بشتابم به سویتان🧏🏻‍♀️تاکیدمن‌برای‌یه‌رابطه‌پایدار،یه‌زندگی‌خوشبخت‌وآینده‌ای‌موفق‌اینه‌ک‌ همدیگه‌روببخشین،کینه‌به‌دل‌نگیرین‌و‌افسوس‌گذشته‌رو‌نخورین، گذشته‌روباخودتون‌به‌آینده‌نیارین‌و‌یادتون‌باشه‌گذشته،‌گذشته...#شکرگزارنعمت‌هات‌باش🌝

تو رابطه ترحم نکن اگ عاشقشی و بهش امید داری پس بمون کنارش تا دوتایی همچیو باهم ردیف کنین و هر کمو کس ...

عاشقش بودم .

ولی تفاوت فرهنگی روحو جسمو وجودم ذره ذره اب کرد. الان فقط ی عادته برام💔🙂

عاشقش بودم . ولی تفاوت فرهنگی روحو جسمو وجودم ذره ذره اب کرد. الان فقط ی عادته برام💔🙂

پس هرچی زودتر رابطتو تموم بکنی به نفع جفتتون هس

با افتخار یه دخترخانوم ایرانیِ کرمونی میباشمیه زبان آموز عاشق به زبان انگلیسی هستم🙆🏻‍♀️ مدرک کامپیوتر و فن بیان دارم💪🏻 عاشق به هنر هستم و سیاه قلم کار میکنم👩🏻‍🎨 کاراته مشکی دان دو دارم و دختر یه زن همه تن حریف هستم و در حال حاضر پیلاتس کار میکنم🧘🏻‍♀️ خانوم معلم آینده میباشم ک با دانش آموزام عین رفیق خواهم بود و تاکید اول کلاسم اموزشِ انسانیت و شخصیت هس🌱 عاشق آشپزی و خلاقیت هستم و اگ تو اشپزی سوالی داشتین تگم کنین بشتابم به سویتان🧏🏻‍♀️تاکیدمن‌برای‌یه‌رابطه‌پایدار،یه‌زندگی‌خوشبخت‌وآینده‌ای‌موفق‌اینه‌ک‌ همدیگه‌روببخشین،کینه‌به‌دل‌نگیرین‌و‌افسوس‌گذشته‌رو‌نخورین، گذشته‌روباخودتون‌به‌آینده‌نیارین‌و‌یادتون‌باشه‌گذشته،‌گذشته...#شکرگزارنعمت‌هات‌باش🌝

بخدا اصلا برام مهم نیس  من حاضرم با کسی ک دوسش دارم تو چادر بخابم

خب الان این حرف واقعا دور از منطقه ، واقعا میشه تو چادر زندگی کرد ؟ من با این تیکه از حرف شما مشکل داشتم که نگفتین خواستگارم آدم خوبیه و پزشکه ، یک راست رفتین سراغ شغلش ، درسته پزشک بودن خیلی هم خوبه اما خب علاقه و ویژگی های اخلاقی و بقیه چیزا چی میشه ؟ از اون طرف رابطه ای که با دوستتون دارین هم شاید منطقی و معقول نباشه ، آیا ایشون یه انسان هدفمند هستن و دارن همه ی تلاش خودشون رو می کنن؟ برای انتخاب باید به همه چیز فکر کرد

خب الان این حرف واقعا دور از منطقه ، واقعا میشه تو چادر زندگی کرد ؟ من با این تیکه از حرف شما مشکل د ...

ادم خوب یا بد بودن تو کوتاه مدت مشخص نیست حقیقتا 

چ بسا خوب هایی ک بدتر از هر بدی بودن💔

در حال تلاشه اما بیشتر ذهنمو گذشتش درگیر کرده ، ب خودش مربوطه ، درست. اما ، میترسم از ایندم باهاش