2777
2789
عنوان

جوش هورمونی

130 بازدید | 8 پست

خانوما از سیزده سالگی چونه م مدام جوش های بزرگ و چرکی میزنم.الان سی سالم شده این جوشها دست از سرم برنمیداره.خسته شدم.اعتماد به نفسم رو کلا گرفته.

خیلی دکتر رفتم اصلا فایده نداشته یا یه دوره خوب شده دوباره برگشتن.داروهای گیاهی هم استفاده کردم خوب نشدم.ازمایش و سونو دادم هیچ مشکلی نداشتم.دیگه خسته شدم نمیدونم تا چه سنی این جوشها با من هستن😔

کسی تجربه ای داره در درمان این نوع جوش ها یا تا چه سنی ادامه داره

من ۴۰ سالگی جوش هورمونی زدم دکتر خیلی شیک گفت توقع نداشته باش پوستت مثل قبل بشه بدتر روحیمو از دست دادم 😢😢😢

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حالم از صورتم بهم میخوره ، همش دمل و جوش

من همه راه ها رو رفتم ی ماهه دارم اسکراپ و پیل اف میزنم جوشام کمتر شده قرمزی جوش قبلی ها هم کمتر شده.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
هزینش چقدره؟

۳۰۰ 

چی هست ؟از کجا میشه تهیه کرد؟

والا قبلاً دکتر بهم اسکراپ داده بود خوب بود برندش یادم نیست .

از ی پیج تو ایتا گرفتم برند لدورا حالا برید داروخانه حتما داره . یا سرچ کنید گوگل اسکراپ و پیل اف ببینید چقدر میتونید هزینه کنید بگیرید ببینید کدوم بهتره.