2777
2789
پارسال هر سه ماا این سری دو و نیم ماهه بود

اها بعد از اون ۱۰مرحله ک دادی چی میشه ؟بازم باید بدی

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی تو سایت بری ثبت نام کنید نوبتتون بشه پیامک میاد اگه میخوای مطمئن بشید اداره راه و شهرسازی بری ...

من خودم نتونستم ثبت نام کنم یکی داره امتیازشو میفروشه ۳۰ تومن تا حالاهم هیچ واریزی نکرده.به نظرت کار درستیه امتیازشو بخرم.

من خودم نتونستم ثبت نام کنم یکی داره امتیازشو میفروشه ۳۰ تومن تا حالاهم هیچ واریزی نکرده.به نظرت کار ...

اگه اشنا هستش و میشناسینش مفت داره میده چون ۲۰۰ میفروشن امتیازشونو ولی باید برید محضر سفته ازش بگیرید قولنامه بنویسید و محکم کاری کنید ولی چون کارش غیر قانونیه نمیشناسید اگه براتون دردسر درست کنه سخت میشه براتون چون فقط شما پول میریزید پیامک سند خونه همه چی بنام اون طرفه.

من خودم نتونستم ثبت نام کنم یکی داره امتیازشو میفروشه ۳۰ تومن تا حالاهم هیچ واریزی نکرده.به نظرت کار ...

منم خیلی دنبالشم بودم اما گفتن ممکنه به چند نفر بفروشه و متضرر بشم بعد گفتن لااقل باید یه پرداختی داشته باشه که اونم بالای ۱۵۰ .۲۰۰ قیمت میدادن

اگه اشنا هستش و میشناسینش مفت داره میده چون ۲۰۰ میفروشن امتیازشونو ولی باید برید محضر سفته ازش بگیری ...

نه نمیشناسمش.ولی املاکی میگفت ازش سفته میگیریم و دفتر خونه وکالت میده ولی بازم دو دلم.