2777
2789

۱۱ ساله عروسی کردم حسرت خیلی چیزا کشیدم تو دوران نامزدی حسرت این که یه بار نامزدم دستمو بگیره تو دلم موند یادمه اون دوران خواستم دستشو بگیرم میگفت زشته کسی میبینه. حسرت یه بار بیرون بردن تو دلم موند .یه بار نشد بهم بگه این جمعه بیا بریم بیرون دلت نپوسه. همس کار و همش کار

اینا رو با گریه مینویسم . 

حسرت چیزایی که دوست دارم خودم برا خونه انتخاب کنم. حسرت خیلییی چیزا

دلم میخواد بمیرم 

از شوهرم خوشم نمیاد

مدام  و مدام با داداشاش مقایسه اش میکنم. که چطور به زناشون بها میدن.

دلم خیلی ازش چرکینه

کاش ای خدا کاش برمیگشتم زمان مجردی . بمردمم باهاش ازدواج نمیکردم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جدیدا افسردگی گرفتم حسرت خیلی چیزا ب دلم مونده

میدونی ادم خودشو ناخواسته مقایسه میکنه

من خیلی کملودها تو زندگیم دارم با اینکه شوهرم به ظاهر پول داره ولی واسه من یه قرون دوهزار میکنه و پولی که میده حساب کتابسو باید پس بدم

بچه داری؟چه اسم کاربری قشنگی انتخاب کردی

شاید باورت نشه اون زمانی که کاربری اولم تعلیق شد دقیقا تو همین موقعیت بودم کاملا افسرده بودم دیگه اسم دلشاد رو برا خودم انتخاب کردم

به امید این که یه روز دلم شاد بشه

دوتا بچه دارم....

منم کپی شما هستم 

مدام با برادرش مقایسش میکنم 

ما نابود شدیم رفت ...

خواهربرادراش سفرای توپ،ماشینای خارجی،خونه های ویلایی،درامد خوب ...

ما اما ....

خوشگلم تحصیلکردم بین همه جاریام 

اما چه فایده که بخت ندارم 

نیاید بگید خداروشکرکن که سالمی چون اونم ندارم 

منم افسردگی دارم‌حال این روزام از همیشه بدتره همش گریه دارو میخودم تحت نظرم دکترم منم حسرت خیلی چیزا ...

عزیز دلم انشالله به زودی خونه دار میشی

حسرت خیلی بده .

من شوهرم هیچ وقت واسه دل من تلاش نکرد . نمیبخشمش .هرچند خودمم خیلی کوتاه میومدم اگه یه کم سختگیر بودم اینجوری نمیشدم

عزیز دلم انشالله به زودی خونه دار میشی حسرت خیلی بده . من شوهرم هیچ وقت واسه دل من تلاش نکرد . نمی ...

شوهرم خوبه تنهه بدیش اینه دستش خالیه دو بار شکست خورد تو کارش با اینکه ی دونه پسره باباش نداره انقدی ک کمکش کنه این منو داغونم کرده

چقد هممون تو تاریکی شبیه به همیم💔😭

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 
منم کپی شما هستم  مدام با برادرش مقایسش میکنم  ما نابود شدیم رفت ... خواهربرادراش سفرای ...

بخدا خودمم عین توام هم خوشکل هم تحصیل کرده اونوقت جاریهام که تا دیپلمم نخوندن بهترین لباسا و گشت و گذارارو دارن

تازه جاری جدیدم که نامزد کرده تو همین یه ماه نامزدی ۳۰۰ میلیون فقط لباس و طلا براش خریون.

من شوهرم با داداشاش شریکن 

شوهرم خوبه تنهه بدیش اینه دستش خالیه دو بار شکست خورد تو کارش با اینکه ی دونه پسره باباش نداره انقدی ...

عزیزم مطمئن باش یه روزی پیشرفت جیکنه تو پشتش باش 

باور کن باور کن نداشته باشی خیلییی بهتره تا مثل شوهرمن داشته باشه و هیچی خرج زنش نشه درحالی که شرکاش زناشون با بهترین سرووضع بگردن

اینجوری علاوه بر حسرت غصه و غم هماضافه میشه ادم روانی میشه

چقد هممون تو تاریکی شبیه به همیم💔😭

ای خدا

خوشبحال اونایی نه دلشون شاده و ارامش دارن

اینو برا همه ارزو میکنم

امیدوارم همه یه روزی دلشون شاد بشه و به ارامش برسن

عزیزم مطمئن باش یه روزی پیشرفت جیکنه تو پشتش باش  باور کن باور کن نداشته باشی خیلییی بهتره تا ...

خیلی سخته ک دستت خالی باشه ۸ سال عروسی کردم با ی بچه هنوز مستاجرم تو این شرایطم با حقوق قانون کار چقد کار کنه ی خونه بخره باید یکی حمایتش کنه