2777
2789
عنوان

خواستگار

125 بازدید | 9 پست

خانوما بیاید بگید اولین خواستگارتون چند سالگی اومد؟ 

چطوری باهم آشنا شدید و چه حسی داشتید اون موقع؟😉

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
الان میان میگن از تو قنداق

😂😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۶ سالم بود 

حس خوبی داشتم چون بهش علاقه داشتم کراش همه دخترای فامیل بود

اما خیلی دیر فهمیدم ب اجبار پدر مادرش اومده جلو و اینو وقتی فهمیدم ک اولین خیانتشو دیدم  

تا شقایق هست زندگی باید کرد  
۱۳سالگی  گریه میکردم☹️😂

وای برا چی مگه مجبورت کردن برا ازدواج؟

۱۶ سالم بود  حس خوبی داشتم چون بهش علاقه داشتم کراش همه دخترای فامیل بود اما خیلی دیر فهمیدم ...

وای😧

۱۶-۱۷ ساله بودم یه روز پسر دوست بابام اومد با موتور سیجی دم در یه پاکت قرارداد و اینا از طرف باباش برسونه دست بابام هیچکی خونه نبود من رفتم دم در

خلاصه پسر مو بور و چشم سبز عاشق من شد

منم تو اون سن دلم پرررررر کشید براش توی یه نگاه

بعد نگو چندبار از دم در کمین کرد و دنبالم اومده بود مدرسمو یاد گرفته بود پرو پرو میومد جلو دبیرستانمون رخ نمایی تا بعد یه مدت اومد جلو پیشنهاد و … خلاصه در اون سالها دوست شدیم و چند ماه بعدش اومدن خواستگاری

ولی مامان بابام قبول نکردن بخاطر سن منو و اون

دیگه اون دوستی یکسال و نیمی ادامه پیدا کرد تا من دانشگاه قبول شدم ولی اون حتی دیپلمشم نگرفت

وضع مالی باباش خیلی زیاد خوب بود اینم اکتفاش به پول باباش بود زیادی شر و شور

که همین چیزاش کم کم از چشمم انداختش و کات

توی سن ۲۹ سالگی ازدواج کردم الانم ۳۶ سالمه و یه پسر دارم و خیلی راضیم از انتخابم و زندگیم

اون‌ پسره هم خبر دارم بعد از دو بار طلاق گرفتن الان با پسرش از زن اولش رفته دبی زندگی میکنه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
۱۶-۱۷ ساله بودم یه روز پسر دوست بابام اومد با موتور سیجی دم در یه پاکت قرارداد و اینا از طرف باباش ب ...

چه داستانی شده 

خوشبخت باشی😍