2821
2789
عنوان

مسکن مهر

96 بازدید | 12 پست

بلاخره بعد از ۱۳ سال چهارشنبه می‌خوان خونه‌ی خواهرم رو تحویل بدن.خودمون هم از مسکن مهر خونه گرفته بودیم الان ساکنش هستیم ولی برای خواهرم ۱۳ سال طول کشید پدرم براش ثبت نام کرده بود،امیدوارم همه مستاجرها صاحب خونه شن.مستاجری خیلی سخته،خودمون تجربه‌ش رو داریم‌.هم خونه داشته باشند و هم دلشون خوش باشند،چون اگه دلشون خوش نباشه هزار تا خونه هم داشته باشند بنظرشون هیچ میاد

بسلامتی مبارکه چقد هزینه کردن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شاد باشی انشالله که همیشه بخوشی زندگی کنید.. 

برای منم دعا کن خونه بخرم توی محلمون خیلی گرون شده و جائیکه میشینم از محل کار شوهرم خیلی دوره واقعا اذیت میشه توی ترافیک تهران و جای استراحت نداره اونجا 

خونه فامیلم نمیتونه بره ....دعا کن از هر جایی یه پولی دستمون بیاد نمیدونم فقط شوهرم اینقد اذیت نشه

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
بسلامتی مبارکه چقد هزینه کردن

ممنون.از ۱۳ سال پیش تا الان ۶۶ میلیون دادیم مسکن مهر.پول کابینت و پکیج و در ضد سرقت شد ۸۰ میلیون.مجموعا میشه ۱۴۶ میلیون.الانم ماهی ۳۸۰ تومن قسطش رو میدیم

عزیزم شاد باشی انشالله که همیشه بخوشی زندگی کنید..  برای منم دعا کن خونه بخرم توی محلمون خیلی ...

ممنون.سلامت باشی.دعا می‌کنم شما هم بتونید یه خونه نزدیک کار همسرتون بگیرید گلم.

ممنون.سلامت باشی.دعا می‌کنم شما هم بتونید یه خونه نزدیک کار همسرتون بگیرید گلم.

ممنون از دعای خیرت زیر سایه حق باشید

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
تو شهر ما مسکن‌مهر فقط سقف میزنن تحویل میدن خودت باید کابینت وگچ وکاشی ومزائیک وبرق و.....بزاری حتی ...

واسه ما پول پکیج و در ضد سرقت و کابینت و کمد دیواری و محفاظ پنجره‌ها و شیرآلات رو خودمون هزینه کردیم‌.ولی پنجره ها و سرامیک اتاق‌ها و در اتاق خواب ها و در حمام و سرویس بهداشتی و اینا رو مسکن مهر انجام میده و تحویل میده

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز