2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 45 پست
قبل اختلاف که مشکلی ندارین چرا باید اموالشو بزنه به اسم کس دیگه بعد دادخواستم که بزنه پس میگیرن...اص ...

همه حرفات درسته

اما اینو بدون وقتی زنی دلش ب زندگیش خوش نیست مطمن باش در ۹۰ درصد موارد اون مرد کاری کرده ک زنه اینجوری فکر طلاق باشه و مردی این کارو با زنش میکنه ک زنشو دوس نداره  

و همه چی با یه بخشش مهریه تموم میشه میره 

امیدوارم کسی تجربه نکنه ی زندگی بد یه شوهر بد و آخرشم طلاق

تا شقایق هست زندگی باید کرد  
همه حرفات درسته اما اینو بدون وقتی زنی دلش ب زندگیش خوش نیست مطمن باش در ۹۰ درصد موارد اون مرد کاری ...

خب عزیزم اینایی که گفتیو من خودم تجربه کردم ویبار جداشدم ولی ربطش به بحث ما که مهریه وحق طلاقه چیبود

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب عزیزم اینایی که گفتیو من خودم تجربه کردم ویبار جداشدم ولی ربطش به بحث ما که مهریه وحق طلاقه چیبود

یعنی نیاز نیست حتما حق طلاق بگیری 

اگه مردی نخوادت خودش شرایط طلاقو جور میکنه کافیه بگی مهریه حلال

درجا طلاق میده

یعنی نیاز نیست حتما حق طلاق بگیری  اگه مردی نخوادت خودش شرایط طلاقو جور میکنه کافیه بگی مهریه ...

اومدی تو نخواستیش اونوقت تکلیف چیه؟من تواین شرایط بودم اذیتم می‌کرد ولی هیچ جوره طلاق نمی‌داد حتی با بخشیدن مهریه اگر حق طلاق داشتم اون همه سال اذیت نمیشدم

اومدی تو نخواستیش اونوقت تکلیف چیه؟من تواین شرایط بودم اذیتم می‌کرد ولی هیچ جوره طلاق نمی‌داد حتی با ...

درسته

عزیزم چرا باهاش ازدواج کردی آخه وقتی نمیخواستیش و یه تجربه تلخ واسه خودت رقم زدی؟

حق طلاق به این معنی نیست که زن بره بگه طلاق بخوام کل کشور براش صف ببندن که واااای این حق طلاق داره زود امضا کنید همون مراحل طلاق داره همونقدر طولانی سخته

و تنها فرقش اینکه اگگگگگگر دادگاه تشخیص داد و شوهر تملک نالی داشت لطف میکنه مهریه را به زن میده 

ولی مثل شما میتونه بگه ماشین میدم 

کلا طلاق در ایران برای زن سخته 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
درسته عزیزم چرا باهاش ازدواج کردی آخه وقتی نمیخواستیش و یه تجربه تلخ واسه خودت رقم زدی؟

دیدی بالاخره پذیرفتی حق طلاق حق هردوعه نه فقط مرد...خیلی هم میخواستمش اما بیمار روانی بود وپنهان کرده بود هزاران زن وجود داره که عشق کورشون میکنه وانتخاب اشتباه میکنن قرار نیست که تا آخرعمر تاوان اشتباهشونو پس بدن یعنی هرزنی انتخاب اشتباه کرد باید بسازه وبسوزه ولی مرد نه..نمیدونم شما که خودت تجربه طلاق داشتی چرا همچین حرفی میزنی شایدم راحت طلاق گرفتی واسه همونه میگی حق طلاق مهم نیست مثل من وخیلیا سالها دربه در دادگاه نبودی 

حق طلاق به این معنی نیست که زن بره بگه طلاق بخوام کل کشور براش صف ببندن که واااای این حق طلاق داره ز ...

عزیزم خود من با وکالت در طلاق یا همون حق طلاق جدا شدم 

چون دیگه توافق کردین کل مهریه مو نگرفتم 

سر همون ماشین توافق شد

من باقی مهرمو بخشیدم اونم وکالت در طلاق داد رفتم گذاشتم اجرا بعد سه ماه طلاقم رسمی و ثبت شد

ِاره طلاق سخته اما وقتی حق طلاق داری کاریت ندارن حتی مشاوره هارم میتونی نری من نرفتم ایرادی هم نگرفتن تموم شد رفت

دیدی بالاخره پذیرفتی حق طلاق حق هردوعه نه فقط مرد...خیلی هم میخواستمش اما بیمار روانی بود وپنهان کرد ...

منم یکسال دربه در دادگاه بودم بخدا 

بابان هرچی میگفت مهرتو ببخش نمیخوای

اما من نمیخواستم از حقم بگذرم درحالی‌که میتونستم بگیرمش چون ماشین بنام خودش بود اونم میخواست منو ناشزه کنه اما وقتی مدرک پزشکی قانونی و خیانت هاشو رو کردم دیگه کاری نتونست بکنه قاضی گفت طلاقش بده چون شوهر سابقم قشنگ بروز میداد ک بخاطر مهریه طلاقم نمیده 

باور کن من انقد احمق بودم امید داشتم بگه دوسش دارم طلاقش نمیدم اما دریغا ...البته خداروشکر راحت شدم و با کسی ازدواج کردم ک عاشقمه و خوشحالم

همش میومدم و میرفتم وکیل داشتم البته اونم خدا خیرش بده خیلی موثر بود وگرنه دوسال بیشتر طول میکشید 

وای نمیدونی چه بحرانی رد کردم، از یه طرف بهم خیانت کرده بود وقتی کسی ک دوسش داری خیانت کنه نابود میشی، از طرف دیگه هی با رفتارش بروز میداد ازم متنفره  و من از خودم بدم میومد تعریف از خود نباشه چهره زیبایی دارم از لحاظ هیکل و اندام هم عالی ام اما اون مرد هیچ حسی بهم نداشت نابود شده بودم اعتماد به نفسمو از دست دادم خیلی طول کشید ک آدم نرمالی بشم خداروشکر تموم شد

خودت حق طلاقو گرفتی راحت وسریع جداشدی حالا اومدی میگی حق طلاق خوب نیست🤣 

نمیگم خوب نیست گلم میگم نمیدن مگه اینکه هیچ مهریه ای در کار نباشه 

درسته مهریه رو نمیدن اگه هم باشه مگه ب زور اما همینکه از همون اول مهریه ای نباشه شوهره خودشو لایق میدونه هرکاری دلش خواست بدون ترس انجام بده

همینجا یکی از کاربرای اینجا میگفت من بدون مهریه و با حق طلاق ازدواج کردم و شوهرم و خانوادش هرکاری دلشون بخواد باهام میکنن  منم از طلاق میترسم بچه دارم هی کوتاه میام.اما جاریم ۵۰۰ تا سکه مهرشه مثه سگ ازش میترسن

خودت حق طلاقو گرفتی راحت وسریع جداشدی حالا اومدی میگی حق طلاق خوب نیست🤣 

درضمن من موقع عقد حق طلاق نگرفتم 

وقتی ک میخواستم جدا بشم وکیلم گفت بهترین راه گرفتن وکالت در طلاقه چون با روش های دیگه مثه طلاق توافقی ممکنه بزنه زیر همه چی همونجا تو محضر 

وگرنه من از اولش حق طلاق نداشتم

نمیگم خوب نیست گلم میگم نمیدن مگه اینکه هیچ مهریه ای در کار نباشه  درسته مهریه رو نمیدن اگه هم ...

والا من خیلیارو دیدم که حق طلاق دارن  دقیقا برعکس اینی هست که شمامیگی خانوادشوهر وخود شوهر عین چی میترسن که یهو زنه ول نکنه زندگی وبچشو بره خیلی عزت واحترام داره... اینجا یکی بود نوشته بود خانواده شوهرش راضی بودن حق طلاق بدن به شرطی که مهریه رو یکم کمتر کنه ولی ایشون قبول نکرده حالا همین خانوم اگر خدایی نکرده فردا به مشکل بخوره آنقدر اذیتش میکنن که دست آخر هیچی گیرش نمیاد...ولی اگر حق طلاقو میگرفت هم طلاق میگرفت  هم همون مبلغ کمو خیلی راحت وبی دردسر میگرفت...وقتی کسی عاشق شماست ومیاد خواستگاریتون مجبوره همه شرایطو قبول کنه نخواست به سلامت...مثلا فرضا عرف ورسم تو منطقه ما ۳۰۰ تا سکه به بالاس بعد شیربهام باید پول بدن وهزارتا سختگیری حالا فکرکن یه دختر برگرده بگه من نه شیربها میخوام نه اون سختگیریارو سکه هم ۳۰ تامیخوام با حق طلاق چرا قبول نکنن با کله قبول میکنن...این قضیه دقیقا برا یکی از فامیلای همسرم رخ داده خانواده داماد قبول کردن ...الان پسرای نسل جدید راحتر با این قضیه کنارمیان

والا من خیلیارو دیدم که حق طلاق دارن  دقیقا برعکس اینی هست که شمامیگی خانوادشوهر وخود شوهر عین ...

درسته خیلیا از روی دوس داشتم همه کاری برت طرف مقابل میکنن این کسی ک من باهاش نامزد کردم شرط گذاشتیم سه دونگ خونه شد بنامم کنه موقع عقد، قبول کرد مهریه هم گذاشتن برام تازه 

اما حقیقتا حق طلاق نخواستم نمیدونم چرا چون ی بار تجربش کردم ازش حس خوبی نمیگیرم و دلم‌نمی‌خواست از همین اول مطرح بشه حس خوبی نداشتم 

خلاصه ک برام دعا کن خوشبخت بشم