2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 45 پست
چرا تدن. دیگه عادی شده حق طلاق گرفتن مهریه ک اصلا کاری به طلاق نداره 

میدونه کاری نداره اما مردا واسه اینکه ندن مهریه رو تهدید میکنن ک طلاق هم نمیدن اگه طرف مهرشو حلال نکنه

تا شقایق هست زندگی باید کرد  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا فکر میکنید مردها انقدر ساده ان ک با چیزی ک شما نمیتونی تهدیدش کنی بترسن الان دوره این حرفا گذشت ...

اره میدونم من خودم تو پروسه طلاق بودم حدود یکسال اندازه ی وکیل میدونم 

تازه بعضی استانا زندانی کردن رو برداشتن و مرده میتونه همون سال یک سکه رو هم نده 

اما در کل وقتی اصلا نباشه خیلی چیزا براشون آسون میشه 

هرچند دیگه مهریه ارزشی نداره اما مردی ک الان مهریه نده کد ملی شو قفل میکنن حساباشو قفل میکنن و تا زمانی ک پرونده مهریه زنه بسته نشه هرچی بنام خودش کنه میره واسه زنه

من وکیل داشتم و اگه اون وکیلم نبود شاید هنوزم طلاقم نمیداد

من چند نفر دیدم از مردا که علاوه بر حق طلاق حق خروج کشور و ... هم دادن و به خانومشون گفتن اینا حق طب ...

همش واسه این قانون مزخرفه ک زن رو برده جلوه داده

از همه بدتر از این قانون چندهمسری متنفرم کثافتای هوس باز واسه  سود خودشون چ چيزايی رو آزاد کردن

شوهر قبلی من ک خیانت میکرد هربار مچشو میگرفتم شروه میکردن جیغو داد و اینکه چرا این کارا رو میکنی خوشت میاد منم مثل تو هرزه باشم؟ اونوقت میدونی چی میگفت؟ میگفت ببین ته تهشم من میتونم زن صیغه کنم یا زن بگیرم هیچ قانونی هم منو منع نمیکنه اما تو حتی تا سه ماه بعد طلاق هم نمیتونی ازدواج مجدد کنی

انقد از این قانون متنفرم ک نگو

هرچند خداروشکر الان با یه آدم درست و منطقی دوباره ازدواج کردم و ازش راضی ام اما بازم دست خودم نیست حرص گذشته رو میخورم ک چرا بیشتر از این زجرش ندادم بخاطر خیانتش

همش واسه این قانون مزخرفه ک زن رو برده جلوه داده از همه بدتر از این قانون چندهمسری متنفرم کثافتای ه ...

خیلییی تلخه / اگه یه قانون به نفع زن هم باشه صد مدل راه فرار میزارن برای مردا مثل مهریه

خب عزیزم مگه نمیگی یه پژو پارس ک داشت رو گرفتی قیمتشو حساب کن تقسیم بر سکه کن ببین چندتا سکه میشه ...

اره اینم حرف خوبیه اما خیلیا نمیدن این حق رو مگه مبلغ خیییییلی کمتری و بعضیا شاید بگن بدون هیچ مبلغی

خب عزیزم مگه نمیگی یه پژو پارس ک داشت رو گرفتی قیمتشو حساب کن تقسیم بر سکه کن ببین چندتا سکه میشه ...

و اینم بگم گلم این توقع داشتن ما خانوما از این قانونای کثیف بالایی ها نشات میگیره ک زن رو برده جلوه دادن ک مثل یه کالای جنسی فروخته میشه و پولشو میگیره 

من اگه اون خیانت نمی‌کرد و اینهمه بلا سرم نمی‌آورد خدا شاده هرگز فکر طلاق و مهریه ب سرم نمیزد 

اما خدا خودش شاهده اون بی دلیل و فقط بخاطر اینکه میگفتم با من خوب باش خیانت نکن منو میزد 

خیانت میکرد چرا؟ چون میگفت دوست ندارم مادرم تورو ب زور برام گرفته 

دیگه منم واسه اینکه سر جاش بشونمش مهریه مو اجرا گذاشتم 

تو کشور ما از همچین برابری ک شما میگی خبری نیست 

البته خیلیا هستن با زنشون شریکنو رفیق 

الان نامزد جدیدم همچین آدمیه 

قراره موقع عقد سه دونگ خونه رو بنامم بزنه

و منم مطمئنا بعدا و رفتیم سر زندگی مون از حقوق خودم برای زندگی مون خرج میکنم مایه میزارم و همکاری میکنیم 

اما خیلی از مردا شعور ندارن شوهر قبلی من حتی بهم نمیگفت چقدر درآمد داره

خب دیگه معلومه اون خیلیا ریگی ب کفششونه چرا باید با کسی ک همون اول اخرشو نشون میده ازدواج کرد

تا این کشور و مردمش آباد و عاقل بشن خیلی زمان میبره 

این دوره فقط میگن پسره همینکه درآمد داره و معتاد نیست ازدواج کن باهاش از بس همه پسرا خراب شدن

از افکار منطقی خبری نیست

همون اموال رو بنام خودش نکنه از کجا میخوای بگیریشون؟

قبل اختلاف که مشکلی ندارین چرا باید اموالشو بزنه به اسم کس دیگه بعد دادخواستم که بزنه پس میگیرن...اصلا گیریم اونم نتونی بگیری اصلا هیچی نتونی بگیری بازم حق طلاق بهتره توفکرکن ۱۰ هزارتاهم  سکه داشته باشی وقتی دلت خوش نیست تواون زندگی  وداری اذیت میشی ازطرفی نمیتونی هم جداشی و طلاقت نمیده اونوقت سکه به چه دردت میخوره