2777
2789

من دارم طلاق میگیرم‌.

بچه هم ندارم.

۲۵ سالمه. و افسردگی هم دارم.

خیلی دچار بحران هویتی و شخصیتی شدم، 

چون دانشگا نرفتم ، و هیچ شغل و مهارتی ندارم.

خیلی علاقه دارم به پیراپزشکی.

بنظرتون وقت بذارم برا کنکور بخونم یا برم دانشگا ازاد یه رشته بدون کنکور ثبت نام کنم؟؟

بنظرتون چه کاری الان برای من عاقلانست؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنام خدا

26 سالمه مجردم تا حالا ازدواج نکردم...

دانشگاه رفتم مهارت خاصی هم دارم ولی بازم افسرده ام.

افسردگی درونته باید به زندگیت معنا بدی

پرواز را به خاطر بسپار....پرنده مردنی است.

به نظرم برای دانشگاه ازاد هم لازمه هزینه کنی 

پس اول همون هزینه رو بکن برای کنکور وقت بگذار اونوقت حتی روزانه قبول نشدی از رشته های با کنکور دانشگاه ازاد برو 

ولی کلا اول به نظرم کارای طلاقتو تموم کن

یه مدت به خودت استراحت بده

بعد برنامه ریزی کن برای کنکور ۱۴۰۳ 

وقت هم خیلی داری 

کم نیار و تموم تلاشتو بکن

موفق باشی عزیزم

اگه طلاق گرفتی برو دانشگاه غیر حضوری درعین حال برو سره کار که دستت تو جیب خودت باشه اگه میخای هم طلاق بگیری سریع هنوز سنت کمه اقدام کن...من 24سالگی طلاق گرفتم وبچه هم نداشتم تا33سالگی مجرد بودم یعنی خواستگار قابلی نداشتم ولی این مدت خودمو خییلی ارتقاء دادم دوتا لیسانس گرفتم کلی کار کردم خونه خریدم و.......ملی مسافرت رفتم ...گواهینامه کلاس فن بیان و.....تادلت بخواد روخودم کار کردم 

اول برو پیش یه تراپیست مشکلات روحی تو حل کن بعد تصمیم بگیر چکار کنی با این وضعیت هیچ کاری رو به سرانجام نمیرسونی

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️