2777
2789
من گاهی زیر دلم یه  تیر خیفیغ میکشید ول میکرد امروز هم کمرم درد میکنه هم زیر دلم تیر میکشه

نزدیک زمان پریودته؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

علائم خاصی نداره من هر سه بار علائمم مثل هم بود که در اثر مصرف داروهاس دفعه اول غیر ممکن نیست ولی د ...

دوستم که یه هفته جلوتر از من بود امروز بتاش یک بود

شما وسطش بی بی نذاشتی ببینی جواب میده یا نخ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم که یه هفته جلوتر از من بود امروز بتاش یک بود شما وسطش بی بی نذاشتی ببینی جواب میده یا نخ

جنینات چند روزه بودن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من همسرم مشکل اسپرم داشت اسپرمای سالمش کم بودن و کم تحرک من یکم باید پریود بشم ولی تو پریودمم مشکل ک ...

ان شاالله که مثبت بشی

من تو همه انتقالام همین علائمو داشتم

البته تو انتقالی که مثبت شدم اصلا حس پریود نداشتم و درد و اینا هیچی نداشتم فقط ی علائمی که داشتم ببخشید رگ های سینه هام خیلی پررنگ و واضح شده بود یعنی قشنگ میتونستم رگ هارو بشمارم این تنها علائمم بود باری که مثبت شدم

سه روزه بودن  یه دونه گرید ab دوتا گرید b

سه روزه بودن روز ۱۲ بیبی چک بزنی حتما نشون میده

واسه من بلاست بود روز ۸ نشون داد

بلاست یعنی چی؟! شماهم تا سه ماهگیت پرژسترون زدی

یعنی ۵ روزه

نه من دو تا انتقال اولم امپول داشتم

انتقالم سومم سیکل انتقالم طبیعی بود و تا ۵ ماه شیاف میذاشتم

یعنی ۵ روزه نه من دو تا انتقال اولم امپول داشتم انتقالم سومم سیکل انتقالم طبیعی بود و تا ۵ ماه شیا ...

وای خوشبحالت شیاف خیلی بهتر از امپوله من دیگه سرویس شدم به این فکر میکنم سه ماهم باید امپول بزنم غصه ام میشه

وای خوشبحالت شیاف خیلی بهتر از امپوله من دیگه سرویس شدم به این فکر میکنم سه ماهم باید امپول بزنم غصه ...

منم دو تا انتقال اولم تا دو هفته امپول زدم که منفی شدم

عزیزم دعا کن که مثبت شی امپول زدن چیزی نیست من تا ۹ ماه تو شکمم امپول زدم

بار اول درصدش خیلی خیلی کمه دعا کن مثبت بشی فک کن این همه امپول میزنی تهش هیچی دوباره از اول باید شروع کنی

منم دو تا انتقال اولم تا دو هفته امپول زدم که منفی شدم عزیزم دعا کن که مثبت شی امپول زدن چیزی نیست ...

امپول تو بازو شکم مشکلی ندارم هرچقدر بدن میزنم

اما تو باسن مجبورم بیام خونه بابام اینا بمونم که یا بابام بزنه یا برم درمانگاه خونه خودم اسلامشهره بخاطر اون میگم

اره از اول شروع کردنشم خودش مصیبته دوباره چند ماه میری تو پروسه

منم دو تا انتقال اولم تا دو هفته امپول زدم که منفی شدم عزیزم دعا کن که مثبت شی امپول زدن چیزی نیست ...

من هرچی به شوهرم میگم خونه خودموم راحت ترم ارامشم بیشتره میگه من خیالم راحت نیست

دیگه براش قاطی کردم زدم زیر گریه میگه یه فکری میکنم

البته اینم بگم خونمون خامه کابینت و کولر نداره با بدبختی تو یه روستا تو اسلامشهر خونه خریدم همه وسایلام الان نزدیک 8ماهه تو جعبه هست فقط اتاق خوابمو چیدم

من هرچی به شوهرم میگم خونه خودموم راحت ترم ارامشم بیشتره میگه من خیالم راحت نیست دیگه براش قاطی کرد ...

به نظر منم خونه بابات اینا بمون تا جواب ازمایشت منم خونه بابام اینا بودم ۹ ماهو😊