2777
2789

بیمارستان دولتی یا مرکز خصوصی؟ 

هزینش چقدر درمیاد حدودا با داروها و هزینه بیمارستان

منم میخوام انجام بدم تا چند ماه دیگه

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

بیمارستان دولتی یا مرکز خصوصی؟  هزینش چقدر درمیاد حدودا با داروها و هزینه بیمارستان منم میخوا ...

من مرکز رویان انجام دادم سال ۹۹ تخمک کشی ۳ بار هم انتقال دادم ۴۵ میلیون شد الان بیشتره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مرکز رویان انجام دادم سال ۹۹ تخمک کشی ۳ بار هم انتقال دادم ۴۵ میلیون شد الان بیشتره

پس الان قطعا بیشتر بااین هزینه ها 

اصلا دلم نیس برم آی وی اف هم بخاطر هزینه هم خودم دوس ندارم ولی اینجوریم هرچی صبرمیکنم باردارنمیشم😢

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

عزیزم دنبال علائم نباش علائم بارداری بعد از هفته ۶ میاد 

بسپار بخدا بار چندمه انتقال میدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

پس الان قطعا بیشتر بااین هزینه ها  اصلا دلم نیس برم آی وی اف هم بخاطر هزینه هم خودم دوس ندارم ...

عزیزم وقتی راهی غیر از ای وی اف نیست چاره ای نیست باید بری هر چی زودتر بری بهتره هر چی سن بره بالا احتمال مثبت شدن کمتره

عزیزم وقتی راهی غیر از ای وی اف نیست چاره ای نیست باید بری هر چی زودتر بری بهتره هر چی سن بره بالا ا ...

اره الان دوماه دیگه ٣١ سالم میشه

اره چاره ای ندارم واقعا همه راههارو امتحان کردم نشد

سلام من بیمارستان نجمیه انجام دادم حدود یه تومن شد پرسنلشم عالین

سلام عزیزم ممنونم 

کدوم شهری؟ خیلی خوب شده