2777
2789
باز میشه یعنی داغونم کرد نمیتونستم راه برم از یجایی به بعد 

جوراب پات بود؟ من معنولا ۹۰درصد کفشا ی ماه اول پامو میزنه بعد اوکیه...حالا شمارو نمیدونم...البته اگ زیادی تنگه ک نمیشع 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
فقط دو تا چسب زخم بزن پشت پات تا ی مدت...اه کفش نو دردسره همش

تا حالا برا من پیش نیومده... داداشم اینطور میشد مونده به مدل پا.  اینایی که پشت قوزکشون برآمدس باید دقت کنن اگه کوچیکترین فشاری حس کردن موقع پا زدن کفش، نگیرن اونو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون اصلیه گفت بیار پس میگیرم اگه باز نشد ولی دوبار پوشیدم زیاد نتوتستم بپوشمش

خب اگ عوض میکنه ک صدرصد ببر چرا ریسک میکنی اگ اصله نباید پاتو بزنه‌‌‌...چتد خریدی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خب اگ عوض میکنه ک صدرصد ببر چرا ریسک میکنی اگ اصله نباید پاتو بزنه‌‌‌...چتد خریدی

همونجام میزد گفتم اینجوریه گفت چون نو هست اینجوریه درست میشه

۵تومن

جوراب پات بود؟ من معنولا ۹۰درصد کفشا ی ماه اول پامو میزنه بعد اوکیه...حالا شمارو نمیدونم...البته اگ ...

تنگ نیست اصلا کفشم فقط پشتشو میزد 

جورابم کالج بود اون قسمتو نپوشونده بود

همونجام میزد گفتم اینجوریه گفت چون نو هست اینجوریه درست میشه ۵تومن

اوه ۵تومن دادی بعد میزنه پاتو...صدرصد ببرا...معنولا کفشای برند ک پارو نمیزنن...کتونیا من رنج زیر ۱تومن بودن میزدن پامو....قطعا ببر

تنگ نیست اصلا کفشم فقط پشتشو میزد  جورابم کالج بود اون قسمتو نپوشونده بود

خب تنگ نیس پ مشکل همون پشتشه ک گیر میکنه ب پشت پات و زخم میکنه جوراب بلند پات کنی دیگه اوکیه

اوه ۵تومن دادی بعد میزنه پاتو...صدرصد ببرا...معنولا کفشای برند ک پارو نمیزنن...کتونیا من رنج زیر ۱تو ...

کفشام هیچوقت پامو نمیزدن این یدونه خیلی بد بود

ولی همونموقع پرسیدم گفتم اگه بازمیشه ببرم گفت بازمیشه

اگه نشد بیار عوضکنم

خب تنگ نیس پ مشکل همون پشتشه ک گیر میکنه ب پشت پات و زخم میکنه جوراب بلند پات کنی دیگه اوکیه

خب بعد ی مدت میخوام بدونم درست میشه یا همیشه باید جوراب بلند بپوشم؟