2777
2789
عنوان

Hpv16

453 بازدید | 29 پست

سلام من خواستم اینجا یه تاپیک جدید بزنم که ازتجربم بگم شاید به درد بعضیا خورد چون خودم روزای سخت و پراسترسیو سپری کردم خیلی هم تونی نی سایت خوندم حالا من میگم بقیه هم تجربشونوبگن به هم کمک کنیم.من ۵ماه پیش فهمیدم hpv16دارم دوتا دونه زگیل زدم اصلا نمیدونستم hpvچیه.واکسن هم نه خودم نه همسرم نزده بودیم. من به دکتر پوست مراجعه کردم در ابتدا که یه آدم پست بود و کلییی هزینه ازم گرفت ونمونه از زگیل برداشت داد پاتولوژی حتی نگفت برو دکتر زنان انقدر پست بود منو کلی معطل کرد زگیلارو لیزر کرد کلی درد کشیدم به کنار هزینشم سرسام آور بود خلاصه که تا دیدین زگیل زدین مستقیم برید زنان نه جای دیگه.بعد خودم دلم طاقت نیاورد رفتم پیش متخصص زنان اون موقع هنوز جواب پاتولوژی نیومده بود رفتم تادید گفت زگیله دیگه قطعا ازچی نمونه برداشته باید از داخل رحم نمونه گرفته شه خلاصه پاپ اسمیر اومد تشخیص hpv16بود اما پاپ اسمیر سالم بود. اونقدر ترسیده بودم که نمیدونستم چیکارکنم. رفتم آنلاین بایه متخصص زنان دیگه حرف زدم گفت برو سریع پیش آنکولوژیست بیخود و بیجهت کلی منو ترسوند منم باترس و لرز چندتا مطب آنکولوژیست زنگ زدم به همه معروفا که اکثرا خیلی دیر وقت کلپو میدادن خلاصه یه دکتر که اسمشو نمیگم وقت داد بهم رفتم کلپو انجام داد گفت برو ۱سال دیگه بیا چون تغییرات نداشتی و دوتاقرص ایمنی داد که خیلی ام گرونن با واکسن گفت بزن فقط هم همون داروخانه که خود ش میگه دارن خلاصه همرو انجام دادم بعد دوماهو نیم زگیل زدم زنگ زدم گفت دوباره بایدکلپو کنی من از ترسم دوباره رفتم اما همه دکترهاییکه بعدش پرسیدم گفتن خیلی اشتباه کردی و فقط بخاطر پول اینکارو کرده جواب کلپو تو یه ناحیه فقط سین ۱بود گفت باید لیزر کنی که پیشرفت نکنه که بازم حماقت کردمو انجام دادم بازنمونه گرفت بازآزمایشگاه همون نتیجه قبلو داد یعنی ببینید چندبار نمونه برداشت الکی .. دیگه نظر چندتا دکترو وکلی آنکولوژبستو و دکتر آزمایشگاهو پرسیدم همه بدون استثنا گفتن فقط فقط بخاطر پول بوده اینکار وگرنه نه این همه کلپو احتیاج نبوده نه لیزر چون سین یک خودش پسرفت میکنه احتمالش کمه پیشرفت کنه حتی اگه اینطورم باشه باز باید زمان میداد خلاصه کلی ازم پول گرفت و روح و روانمو بهم ریخت . خواستم بگم به حرف یه دکتر هیچوقت گوش ندید همیشه واسه کوچکترین کاراهم نظرچندتا دکترو بخواین . من اسمشو نیاوردم ولی با این بیماری خیلیاشون مغازه بازکردن انگار روح و روان مریضو داغون کنن هرجلسه چندمیلیون پول میگیره این آدم فقط حالا بقیرو نمیدونم .این یه ویروسه که به راحتی دفع میشه هیچ نگران نباشید و هرچی بهتون گفتن سریع خودتونو نبازین وسریع هم اقدام به کاری که میگن نکنین حتما نظر چندنفرو بخواین درسته ممکنه چندتاپول ویزیت بدین امابهتره تا بزنن آدموناقص کنن. ببخشید زیاد شد خواستم تجربمو بگم. 

عزیزم میشه بپرسم زیگیلات چ شکلی بودن؟؟

من چندوقته هرازگاهی روکلیتوریسم ی جوش درمیاد ک یکم دردمیکنه گاهیم خارش داره ولی تونت عکس زیگیل سرچ میکنم اصلااون شکلی نیس اماجوشم نیس

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بپرسم زیگیلات چ شکلی بودن؟؟ من چندوقته هرازگاهی روکلیتوریسم ی جوش درمیاد ک یکم دردمیکنه ...

عزیزم برای من گرد و قرمز بودن اما اصلا درد نمیکردن برای شما احتمال زیاد همون جوشه خودتو نگران نکن

عزیزم برای من گرد و قرمز بودن اما اصلا درد نمیکردن برای شما احتمال زیاد همون جوشه خودتو نگران نکن

نمیدونم چندبار دکتررفتم یکی میگفت جوشه یکی میگفت تبخاله ولی همش استرسشودارم 

براشماوقتی زیگیل زدین خودشون خوب میشدن بعدیمدت بازمیومدن؟

عزیزم میشه بپرسم زیگیلات چ شکلی بودن؟؟ من چندوقته هرازگاهی روکلیتوریسم ی جوش درمیاد ک یکم دردمیکنه ...

فکر نکنم اون ناحیه مستعد جوش باشه

مخصوصا روی قسمت لابیا ها

به تبخال تبخال تناسلی شباهت بیشتری داره

حتما به دکتر زنان مراجعه کنین

با معاینه ی ساده میتونن تشخیصش بدن

فکر نکنم اون ناحیه مستعد جوش باشه مخصوصا روی قسمت لابیا ها به تبخال تبخال تناسلی شباهت بیشتری داره ...

دکتر رفتم دوبار یکیشون گفت  زیگیل نیس تبخاله ولی یکیشون گفت زیگیل نیس ولی شبیه تبخالم نیس نمیدونم چرااینجوری میشه هربار بعدازپریودی میزنم یکی دوتا

نمیدونم چندبار دکتررفتم یکی میگفت جوشه یکی میگفت تبخاله ولی همش استرسشودارم  براشماوقتی زیگیل ...

من زگیل زدم برداشتم تا سه ماه درنیومد کرونا گرفتم ایمنی بدنم اومد پایین باز زد اما اینطوری نبود که خودش بره.

من زگیل زدم برداشتم تا سه ماه درنیومد کرونا گرفتم ایمنی بدنم اومد پایین باز زد اما اینطوری نبود که خ ...

اهان نه این چیزایی ک من درمیارم بعدازپریودی میاد ی هفته ده روز بعدش دوباره میره خودش خوب میشه

اهان نه این چیزایی ک من درمیارم بعدازپریودی میاد ی هفته ده روز بعدش دوباره میره خودش خوب میشه

پس فکرنکنم‌زگیل باشن تاجاییکه من‌میدونم و خودم داشتم زگیلا ازبین نمیرن خود به خود.

پس فکرنکنم‌زگیل باشن تاجاییکه من‌میدونم و خودم داشتم زگیلا ازبین نمیرن خود به خود.

اره ممکنه همون تبخال باشه 

ممنون عزیزم ازتوضیحاتت🥰