2777
2789
عنوان

گل بنجامین

1166 بازدید | 16 پست

سلام خانوما کسی میدونه بهترین روش نگهداری گل بنجامین چه جوریه نورش مقدار آبش چه قدر آب بدیم چند روز یه بار اونایی که تجربه ی خوبی دارن لطفا راهنماییم کنید 🥰

هفته ای یکبار  نورش هم باید از پشت پنجره دو سه متر فاصله داشته باشه

شرایط نگهداری آب دهی ونور گل حنا رو نمیدونی ؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نور خیلی زیاد و عالی میخواد...در حدی که از پشت پرده افتاب بخوره...جاش اصلا تغییر نکنه...حتی نچرخونش...آب هم تابستونا هفته ای یک بار

برای دل خودم گلدوزی میکنم👈🏼🌺khiyalbaf_gallery رشت زندگی میکنم🌱🥰
هفته ای یکبار  نورش هم باید از پشت پنجره دو سه متر فاصله داشته باشه

هفته ای یه بار کم نیست برای آب مطمعنید من دارم هر روز ته استکان آب میدم کمی برگاش حس خوب ندارن سه چهار تا هم خشک شدن 😪

نور خیلی زیاد و عالی میخواد...در حدی که از پشت پرده افتاب بخوره...جاش اصلا تغییر نکنه...حتی نچرخونش. ...

وای خاک برسرم من چرا انقدر زیاد دارم بهش آب میدم 😱😱😱😱

نه عزیزم خودم دارم همینجوری آب میدم اصلا هم ریزش برگ نداره

پس من زیاد میدم بیچاره همونه داره میریزه سرحال نیست پس هفته ای یه بار چه مقدار بهش بدم قربون دستت فقط گلم الان عکس میدم طبق گلدون بگو آبش چه قدر باشه 

نه عزیزم اینو چون ابلغش رو خودم دارم میدونم

باشه عزیزدلم🌹

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
وای خاک برسرم من چرا انقدر زیاد دارم بهش آب میدم 😱😱😱😱

دور از جون...کلا زیاد آب دادن باعث پوسیدگی ریشه میشه و ظلمِ در حق گیاه بخصوص بنجامین...تازه اگه هوا مرطوب و سرد باشه ده روز یکبار هم کافیه

برای دل خودم گلدوزی میکنم👈🏼🌺khiyalbaf_gallery رشت زندگی میکنم🌱🥰
پس من زیاد میدم بیچاره همونه داره میریزه سرحال نیست پس هفته ای یه بار چه مقدار بهش بدم قربون دستت فق ...

خاکشن باید زهکشیش بالا باشه من کاملا آب میریزم روی خاکش خیس خیس میشه اضافه اش از زیر گلدون خودش خارج میشه

مثلا هر هفته فقط جمعه ها بهش آب بده

روی خاکش خشک میشه فکر میکنی خشکه ولی باید یک بند انگشت داخل خاک فشار بدی اگه تا اونجا خشک باشه یعنی ...

حتما چشم ممنونم که گفتید این جوری پیش میرفتم هفته ی بعد گل بیچاره از بین میرفت 😔