2777
2789
عنوان

مادرشوهرم آبرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 3561 بازدید | 144 پست

گلم حالا چ اصراری داشتی بمونه خب بره جهنم...هی میگفتی بری نمیاما بری اینجوریا! دوس داشته بره بره.‌‌..یدون خدافظی زفته حتی نباید دنبالش میرفتی...حالا مثلا میموند ک چی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

خب عزیزدلم شما هم چرا هی بهش گفتی بری منم نمیام خب معلومه اونم نمیگه که تو رو خدا بیاین!!

کاش میزاشتی بره بعدا که یکم حال روحیت بهتر شد ازش میپرسیدی اون روز چرا ناراحت شدین؟

با اینکه عزیزم تو شرایط شما ادم اینقدر دل نازک میشه که با کوچکترین چیزی ناراحت میشه

ولی در کل من حق رو به شما میدم

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم مقصره ولی احتیاجی نبود بگی دیگ خونتون نمیام ک اونم همچین جوابی بده بهتر بود یکم ماست مالی کنی ...

من پیش فامیلا الکی گفتم خبر بد دادن اینجوری رفت ولی خب واقعا رفتارش زشت بود خب خیلی نسنجیده رفت بدون خدافظی ما عزا داریم ها 

من پیش فامیلا الکی گفتم خبر بد دادن اینجوری رفت ولی خب واقعا رفتارش زشت بود خب خیلی نسنجیده رفت بدون ...

اره رفتارش ک زشت بوده

کلا سعی کنید بحثای جنجالی نشه تو فامیل

اخه عمه شمام وقت گیر اوردها...

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

خدا پدرتون رو بیامرزه و بهتون صبر بده . نباید دنبالش می‌رفتین کسی که تو این شرایط اینقدر درک و شعور نداره که طرف مقابل و شرایطش رو درک کنه همون بهتر نباشه . بهتره فعلا اصلا خونه اش نرین چون با رفتن خودتون روکوچیک می کنید شوهرتون خواست بره ولی شما نرین .

خب عزیزدلم شما هم چرا هی بهش گفتی بری منم نمیام خب معلومه اونم نمیگه که تو رو خدا بیاین!! کاش میزاش ...

بخدا من دوست نداشتم بره نمیخاستم جلو فامیلامون ابروریزی بشه بهشم گفتم آبرومو بردی اینجپری درامدی رفتی واقعا زشت بود من حالم داغون باید اینجوری کنه حتی اگه از من ناراحتم بود باید الان مینداخت پشت گوش و کنارش بود 

خب مراسم نبودا دیگ همه اروم بودن مثلا عمم خواسته بود جو عوض کنه

اره دیگه بنده خدا جیزی نگفته. اون باید ابرو داری میکرده شما عزادار بودین هرچند اصلا شما شمر ..درستش نبود اینجوری بگه

خیالت راحت الانم نمیخوادت فقط ظاهر سازی میکنه اونم بخاطر بچه. شوهرت حقیقت بگو طرفت نمیگیره؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

چه شلوغش کردی

هی خط و نشون کشیدی ،تهدیدش کردی،....

روح پدرت شاد 

فقط میگفتی مامان چیزی شده؟

گفت نه

میگفتی خداحافظ

متشکرم این روزها کنارم بودید

تو شادی جبران کنم خداحافظ

گاهی خودتو باید بزنی به اون راه

حتما نباید نشون بدی همه چیزو فهمیدی

خب مراسم نبودا دیگ همه اروم بودن مثلا عمم خواسته بود جو عوض کنه

ماشالا بدجور جو رو عوض کرد‌...من بودم عمراااا دنبالش نمیرفتم بدون خدافظی پاشده رفته ابروتو برده میدویی دنبالش ک تورو خدا نرو! تو الان عزاداری فقط باید ب فکر خودت باشی نک نگران ناراحتی چرت مادرشوهر 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
حالا عمت این چ سوالی بوده کرده ب تخم بچت ک اون خوشش میاد یا نمیاد راضیه یا راضی نیس چ انتظارایی از ف ...

عمه اش معلومه فتنه اس...

وگرنه تو ختم برادرش چه حوصله ای داشته از این حرفا بزنه😏

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
2790
2778
2791
2779
2792