2777
2789
عنوان

پی آر پی تخمدان

1916 بازدید | 14 پست

خواهش میکنم اگر کسی تجربه ایی یا اطلاعاتی داره با من به اشتراک بزاره من ذخیره تخمدانم پایینه و دکترم بهم پیشنهاد پی آر پی داده الان نمیدونم چقدر میتونه موثر باشه

ببین اگه سنت بالا نیست و محدودیت زمان نداری شانستو امتحان کن . خیلی زیاد نمیکنه احتمال بارداری رو ولی خوب بالاخره شانستو امتحان کن .

به منم گفتن ولی فعلا دارم میرم اهدایی بگیرم . ۳۷ سالمه و چهار ساله اقدامم

ببین اگه سنت بالا نیست و محدودیت زمان نداری شانستو امتحان کن . خیلی زیاد نمیکنه احتمال بارداری رو ول ...

من ۳۶ سالمه ذخیره ام شده یک دهم منم تا چند ماه پیش میخواستم ای وی اف کنم ولی پشیمون شدم گفتم اول درمان کنم بعد اگر خدا خواست به فکر بچه باشم چون من یه دختر دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه سنت بالا نیست و محدودیت زمان نداری شانستو امتحان کن . خیلی زیاد نمیکنه احتمال بارداری رو ول ...

دو دل موندم اصلاح سبک کنم یا نه؟ چی خوبه چی بده نمیدونم

دو دل موندم اصلاح سبک کنم یا نه؟ چی خوبه چی بده نمیدونم

ببین من در مورد اصلاح سبک هم زیاد مطلب خوندم ، راستش افزایش ذخیره که به نظر منطقی و علمی نیست، اما اصلاح سبک کمک میکنه حداقل اگه تک و توکی هم فولیکول و تخمک هستند، با کیفیت تر بشن . 

منم یه بچه دارم ، وقتی فکر دومی افتادم با این مشکل مواجه شدم .