2789
عنوان

کاسکو

157 بازدید | 10 پست

کیا کاسکو دارن 

چی بهشون خوراکی میدین؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کاهو ..سیب ..گردو و بادام و تخمه خام و ... میوه ها خوبن .ذرت هم خام بده دستش می خوره

یک دونه اومده خونه مون مهمونی گفتم یک موقع چیزی ندم براش ضرر داشته باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از صاحبش بپرس چی می خوره .. تخمه خان رو که باید بخوره 

تخمه خام گرفتم میخوره پسته هم دادم

خوبه ..میوه هم سیب پوست بکن بهش بده یه تیکه

چشم حتما

سلام شما اسلیو کردی میشه از تجربه ات بگی و عوارض و بدی هاش

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
سلام شما اسلیو کردی میشه از تجربه ات بگی و عوارض و بدی هاش

سلام 

هرسوالی هست بپرسید جواب میدم

سلام  هرسوالی هست بپرسید جواب میدم

عزیزم من حجیم خوار و خیلی کم ریزه خوارم از بچگی هم چاق بودم و مدام رژیم گرفتم و برگشتم به قبل حالا میخوام عمل کنم نمیدونم اسلیو بهتره یا بای پس انگار جفتشونم برگشت داره من خیلی از این برگشت میترسم چون تنها دلیل عملم اینکه اشتها و گنجایش قبل رو نداشته باشم خانوادمم خیلی از عوارضش میترسن با این که اهل دود و مشروب نیستم میترسن اتفاقی برام بیوفته بعدش یا همش مریض باشم 

اینم بگم هزینه خصوصی ندارم و اقدام کردم برای دولتی بیمارستان امام خمینی دکتر کیانی 

حالا با همه اینا و تجربه چند ساله خودتون نظرتون چیه

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
عزیزم من حجیم خوار و خیلی کم ریزه خوارم از بچگی هم چاق بودم و مدام رژیم گرفتم و برگشتم به قبل حالا م ...

من نظرم مثبت رو عمل کردن برای کسی که سالهاست با چاقی درگیره حتما دکتری برید که تمام عملها رو انجام بده تا انتخاب درستی داشته باشه براتون عوارض چاقی قطعا از عمل بیشتره تو یک تاپیک دیدم زده بودین چند نفر اومده بودن حرفهای الکی زده بودن اینم بگم عمل پایان چاقی نیست و بعدش باید رعایت کنید والا برمیگرده