2777
2789
عنوان

سونو بعد سقط

114 بازدید | 10 پست

خانوما من ۴ ماه میشه سقط کردم داخل ۵ هفته فقط ساک ۳ میلی متری تشکیل شده بود ک لخته هم زیاد دفع کردم ۵ روز بعد سقط سونو شکمی دادم گفت بقایا نداری حالا میگم نکنه باید واژینال میدادم نکنه بقایا مونده 

اگه بقایا میداشتیوخونریزی و دردت قطع نمیشد

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه ۳ میلی متر هم خیلی کمه قطعا باید دفع شده باشع

گلم داری میگی ۴ ماهه سقط کردی

اگه بقایا میموند تو رحمت ..همون روزهای اول خونریزیت اصلا قطع نمیشد

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
منم پنج هفتگی سقط کردم  هفت روز خونریزی داشتم الا خونریزیم قط شده بنظرت دیگ بقایا نیست چون دکت ...

برو سونو بده مشخص میشه من همش ۳ میلی ساک تشکیل شده بود ولی میگن خون ریزی قطع بشه یعنی بقایا نیست دیگه

نه کلا قرص نخوردم خودم افتادم خون ریزی و داخل خونه دفع شد 

برای منم خودش خونریزی کرد و دفع شد ولی دکتر برام دارو مفنامیک اسید و متروژن نوشت 

متروژن برای پاکسازی رحم و دفع کامل بقایاعه فک کردم شما مصرف کردین من هرجا میگردم پیدا نمیکنم 

برای منم خودش خونریزی کرد و دفع شد ولی دکتر برام دارو مفنامیک اسید و متروژن نوشت  متروژن برای ...

نه من دکتر چیزی برام ننوشت فقط بعدش فولیک اسید خودم خوردم