2777
2789
عنوان

کار فتوشاپ

1816 بازدید | 23 پست

خانوما میخوام دوره فتوشاپ رو یاد بگیرم 

بعد خودشون کار پیدا میکنن 

ی کامپیوتر داریم ک خونه مامانم ایناست استفاده نمیشه 

میخوام بفروشم لپ تاب  بخرم 

بنظرتون کار فتوشاپ خوبه ؟ 

خودم با گوشی عکسارو خیلی خوب ادیت میزنم و دوست دارم کلا 

بعد میشه تو اتلیه هم کار کرد 

خوبه تو دوره شرکت کنم🥺

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

اره خوبه یک مدت کار میکردم باردار شدم شوهرم سیستم رو جمع کرد که نموند وسقط شد ولی باز سیستم وصل نکرد برام 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا فتوشاپ رو خودت باید بشینی آزمون خطا کنی یاد بگیری 

این دوره ها فقط جیبتو خالی میکنه 

خودت از اینیستا و یوتیوب کمک بگیر کامل یاد میگیری

بعد خواستی لپتاپ بخری باید حتما دارای حافظه ی گرافیکی ۲ گیگ به بالا باشه وگرنه فتوشاپ ردش خوب جواب نمیده داغ میکنه هنگ میکنه کلا کار نمیکنه خوب 

اره خوبه یک مدت کار میکردم باردار شدم شوهرم سیستم رو جمع کرد که نموند وسقط شد ولی باز سیستم وصل نکرد ...

اع وااااقعا چ کارهای انجام میدادید چجوری یاد گرفته بودید توخونه موندم دیوونه شدم گفتم باز این خوبه

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
منم از زمستون دارم دوره میبینم الان خیلی چیزا رو یاد گرفتم و اینکه آتلیه ادیتور میخاد از خداشونم باش ...

دوره تو انیستا میبیند 

چه کارهای میشه باهاش انجام داد 

خیلی خوبه ک

اولا فتوشاپ رو خودت باید بشینی آزمون خطا کنی یاد بگیری  این دوره ها فقط جیبتو خالی میکنه  ...

اخه پیچ اینو خیلی وقته دارم با هنرجوهاش ک صحبت کردم راضین بودن خوب یاد میده هم حضوری هم انلاین 

اع وااااقعا چ کارهای انجام میدادید چجوری یاد گرفته بودید توخونه موندم دیوونه شدم گفتم باز این خوبه

ادیت عکس کودک بزرگسال روتوش حرفه ای تنظیم نور عکس بافایل میفرستادم که خودشون خواستن ببرن چاپ کنن

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
اخه پیچ اینو خیلی وقته دارم با هنرجوهاش ک صحبت کردم راضین بودن خوب یاد میده هم حضوری هم انلاین 

کلاس شرط نیست عزیزم 

من بدون کلاس یاد گرفتم همچین سخت نیست 

حالا خودت میدونی اگه میخوای برو ولی خیلی یادت نمیمونه تا خودت امتحان نکنی

دوره رو بیرون ببین بهتره خوبه یعنی کلی نکات اونجایی هست که زیر نظر فنی حرفه آیه بهتره 

دوره تو انیستا میبیند  چه کارهای میشه باهاش انجام داد  خیلی خوبه ک

ن عزیزم یوتیوب من دارم دوره میبینم 

سه بعدی کردن عکس تغییر کنتراست عکس ها عوض کردن رنگهای عکس و خیلی چیزای دیگه که همه رو یادداشت کردم و اینکه تاالان من با همون فتوشاپ ی کارت ویزیت طراحی کردم و بنر تبلیغاتی هم طراحی کردم 

کلاس شرط نیست عزیزم  من بدون کلاس یاد گرفتم همچین سخت نیست  حالا خودت میدونی اگه میخوای ...

چجوری یاد گرفتید