2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تجربه داری هردورو؟؟؟

ن مامانم خاله هام تجربه جفتشوداشتن،حتی همراه خالم بودم برای اولیش😳بابا زجرکش شدتوطبیعی انگار جونشومیکشیدن ولی سزارینا مثلا مامانم صبح بلندشدموهاشو شونه کرد ارایش کرد باهممون خدافظی کرد رفتیم بیمارستان بستری ایناشد داییم کارمن بیمارستانه ساعت9بردنش اتاق عمل دییم ساعت9:10دیقه پیام داد داداش خوشگلت دنیا اومدبعدشم مامانم فرداش بردیم خونه یواش یواش بلندمیشد کاراشومیکرد وبعد ی هفته بخار زردی داداشم رفتن بیمارستان باز مامانم خودش مراقب داداشم بود

هرچه دادم به اوحلالش باد

هر کی گفته طبیعی بهتره بدون بیشتر از همه درد کشیده، به عقل خودت رجوع کن، در سزارین روی شکم بخیه می خوره ، راحت هر روز سشوار میکشی اما در طبیعی جایی بخیه می خوره که نه میتونی به کسی نشون بدی، نه میتونی راحت سشوار بکشی نه میتونی بشینی، نه میتونی راحت دفع مدفوع داشته باشی، و دیر بخیه ها خوب میشه، چون جاش تاریک و مرطوب دیر خوب میشه.

سزارین هزار بار بهتره، من تجربه ی طبیعی نداشتم اما عقلم میگه خیلی سخته و با عوارض زیاد.

من بعد سزارین خودم همون شب کارهام رو کردم، و محتاج کسی نبودم، گرچه اطرافیان لطف داشتن

نه اصلن خیلی برای من راحت بود

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

آره خیلی درد داشت تا یک هفته با اون وضعم باید بچه رو ببری غربالگری کف پا 😵

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است