2777
2789

سمت جلفا و کلیسایی که تو راه جلفا هست ، یه روستایی هم که تو کوه خونه ساختن هست اسمش یادم رفته ، تو خود تبریز بازار سرپوشیدش خوبه ، برای خرید اگر از تهران میایی تبریز وسایلی نداره که بهترش تو تهران نباشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خود تبریز ائل گلی برید، مقبره الشهرا، موزه آذربایجان، موزه مشروطه، موزه شهرداری، خانه های قدیمی زیاد هست دوست داشتید برید

اطراف تبریز حتما قلعه بابک کلیبر و کندوان رو ببینید

جلفا و خوی بازارهاش رو برید خوی آذربایجانغربی هست ولی نزدیکه

جلفا رفتید کلسا خرابه، آسیاب خرابه، کردشت، کلیسای سنت استپانوس رو ببینید

سد زنوز رو می تونید برای طبیعت گردی انتخاب کنید

بازار مراکز خرید زیاد هست لاله پارک، ستاره باران، اطلس، اسکان، برج سفید بازار سنتی تبریز و تربیت و برج شهر، رشدیه و پالادیوم 

رستوران اگه سنتی دوست دارید و قیمت مهم نیست جلالی سردرود و باختر رو برید

میتونید اطراف تبریز رستوران سنتی تو پیام کاروانسرای عباسی رو برید

فودکورت های لاله پارک، ستاره باران، برج بلور رو برید

سانویچ، هیلا، پیتزا 2000 هفت سنگ، ایتالیا ایتالیا 

دکتر نیک در اطلس

و ....

رستورانهای خوب برکه .وحید .باختر .حاج عیسی.یه دونه هم خانه سلامت هست غذای سنتی داره 

بناهای قدیمی علاقه داشته باشین خیلی داره .شاه گلی که همه میشناسن .اطراف چندتا آبشارو...پل معلق مشکین نزدیکه میتونین برین .جنگلهای میشو .ارسباران .قلعه بابک .قلعه ضحاک .آسیاب خرابه .کلیسا خرابه 

فروشگاه هم علاوه بر بازار اصلی که کنارش بازار سرپوشیده قدیمی هم هست .جاهای مختلف پاساژهای مختلف هست .خیابان ولیعصرش مراکز خرید لوکس هستن .پاساژ رشدیه لوکسه

تو خود تبریز ائل گلی برید، مقبره الشهرا، موزه آذربایجان، موزه مشروطه، موزه شهرداری، خانه های قدیمی ز ...

مرسی عزیزم

بعد من با هواپیما میخوام بیام ماشین ندارم اونجا که خارچ از شهر مثلا کندوان و ... بقیه رو برم 

تاکسی اینا داره تا جاهای مختلف خارج شهر؟

مرسی عزیزم بعد من با هواپیما میخوام بیام ماشین ندارم اونجا که خارچ از شهر مثلا کندوان و ... بقیه رو ...

بله میتونید از ترمینال بزرگ برید اسکو و بعد کندوان

سواری هم داره البته

یا با خط واحد برید سهند و بعد کندوان

جلفارو میتونید صبح بت قطار برید یا از ترمینال آذربایجان با سواری برید