2777
2789
منم رژواسیل و استراتادرم هم استفاده کردم مثل همون اسکار استاتیک هست الان دارم سیکالفیت میزنم الان قر ...

اتفاقامن یادمه اسکاراستیتک پیدانکردم  استدراتادرم خریرم بردم دکترسرم دادزدگفت من هرچی گفتم همونوبزن من گفتم پیدانکردم گفت بگردپیدامیکنی منم بعددو روزاسایت داروکده خریدم 

فقط خدا❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم میلی متریه 

خوب دیگه طبیعیه من رفتم پیش دکتررجبی جراح چشم گفت دوسال پیش ۳۰میلیون بالیفت ابرورفتم باب شریف ۱۴تومن ولی اگه پول داشتم لیفتم میکردم شماکدوم دکتررفتین ؟

فقط خدا❤️❤️❤️
اتفاقامن یادمه اسکاراستیتک پیدانکردم  استدراتادرم خریرم بردم دکترسرم دادزدگفت من هرچی گفتم همون ...

ا نمیدونستم خوب نیست همین تو نی نی سایت خوندم خیلی ها گرفته بودند البته من دکترم یه کرم ایرانی معرفی کرد ولی من چون ایرانی نمیخواستم استفاده کنم خارجی خریدم والا تا الان نزدیک ۳ تومن پول این کرم ها رو دادم وای فک می‌کنم تاثیر خاصی ندارن خود پوست باید خودشو ترمیم کنه انگار

خوب دیگه طبیعیه من رفتم پیش دکتررجبی جراح چشم گفت دوسال پیش ۳۰میلیون بالیفت ابرورفتم باب شریف ۱۴تومن ...

من آب آذر متخص چشم هست اونم تو نیکان عمل کردم 

لیفت ابرو میلیمتریه اون که خیلی تغییر میده لیفت شقیقه است که اصلا خوب نیست خیلی قیافه مصنوعی میشه ابروها خیلی کشیده میشه

ا نمیدونستم خوب نیست همین تو نی نی سایت خوندم خیلی ها گرفته بودند البته من دکترم یه کرم ایرانی معرفی ...

ژنتیکم هست بعضی هاخوش زخم هستن بعضیابدزخم من بعددوهفتا رفتم بخیه هتموبکشم مطب اونایی که عمل کردن اومدن بعضیازخمشون سریع ترترمیم شده بودولی من کلابدزخمم جای عمل سزارینم هم تومخمه چی کارکنم بره ؟

فقط خدا❤️❤️❤️