2821
2789
برگشت؟؟؟ توروخدا جواب بدين پسرعموي منم رفته

اره دیروز بعد شش ماه برگشته 

دویست میلیون پولو به باد داده 

خودش نابود شده 

ولی حاضر نیست قبول کنه به فنا رفته 

میگه مرخصی اومدم چند روز دیگه برمیگردم 

اره دیروز بعد شش ماه برگشته  دویست میلیون پولو به باد داده  خودش نابود شده  ولی حا ...

مشهده؟؟

پسرعموي من مشهده الان

قبلا تهران بود

يك ساله رفته

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دیروز بعد شش ماه برگشته  دویست میلیون پولو به باد داده  خودش نابود شده  ولی حا ...

نمیگه محیطش چجوریه؟

مختلطه یا نه

بهشون دست درازی نمیکنن

من داداشم رفتع مامانم داده دق میکنه 

توروخدا اگ میدونید بگید

نمیگه محیطش چجوریه؟ مختلطه یا نه بهشون دست درازی نمیکنن من داداشم رفتع مامانم داده دق میکنه  ...

عزیزم فقط بگم ک دیگه دست بشورین ازش تاااا دو یا س سال دیگه 

تا خوب زندگیش نابود بشه و برگرده 

هیچ کاری از دستتون برنمیاد 

نمیدونم اینارو ک گفتی اونجا انجام میدن یا نه هیییچی بعید نیست هرکی عاقل بود اصلا نمیرفت اونجا 

سلام خواهر زاده منم سه ماهه رفته ما الان فهمیدیم بیچاره خواهرم هرچی زنگ‌میزنه میگه من نمیام پولدار میشم همش خواهرم میگه نکنه معتاد بشه یه بلایی سرش بیاد 220میلیون پول گرفتن ازش خواهر وام‌گرفته بود 

الان میگه پول به جهنم کاش برگرده

چیکار کنیم برگرده تو را خدا اگر راحلی بادین به ما هم بگید

منم نمیدونم.یا باید تو آگاهی پارتی داشته باشید،یا اینکه بیخال‌ش بشید خودش سرش بخوره به سنگ بیاد،یا اینکه یه دروغ بهش بگید،بگید دور از جون یکی از بستگان‌ت سکته کرد بیمارستانه شاید بیاد

برادرم با برادرزاده رفتن هر چی التماس میکنم بیاین نمیان جوابمم نمیدن ب پلیس شکایت کردیم خبری نشد رفتیم تهران پیداش نکردیم برادرزادم تک فرزند مادرش مریض شده مشکل قلبی پیدا کرده یه بچه مذهبی خوبی بود الان یه حرفای عجیبی میزنه دروغ میگه خیلی ناراحتیم با خودم میگم برم تهران خونه ب خونه نگاه کنم ب پاشون بیفتم برگردن برادرم هر شب باشگاه میرفت کلی ب غذا و لباسش می‌رسید و می‌گفت من شکمم خدامه الان باهاش کاری کردن ب یه تکه پنیر راضیه همش میگه من عید با فلان مدل ماشین میلم منم بهش میگم با کلاه گذاشتن سر بچه های مردن کلی از مالباخته های کیونت براش میگم اصلا باور نمیکنه یا خدایا ب دادمون برس

شماها برادراتون رو پیدا کردین میگم اگه انشاالله برگشتن بهشون بگین تو غذاشون چیزی نمیریزن آخه میترسم اینا رو معتاد کنن بعد چ خاکی تو سرمون کنیم یعنی هیچ کس نیست یه کاری بکنه هزاران نفر دیگ از قبیل ما گرفتار این باندهای کلاهبرداری هستن 

شماها برادراتون رو پیدا کردین میگم اگه انشاالله برگشتن بهشون بگین تو غذاشون چیزی نمیریزن آخه میترسم ...

نه برادرم رو پیدا نکردم.پلیس هم کاری نمی‌کنه.پلیس که میگه جای خطرناکی نیست فقط تغذیه‌ شون خوب نیست .الله اعلم.خدا بخیر بگذرونه.

من میخواستم گروگانگیری شکایت کنم‌.پلیس گفت گروگانگیری نیست کلاهبرداری.هم کلاهبرداری شکایت کردم هم تر ...

سلام عرض ادب ببخشین بعد چجوری پیگیری کردین برادر من هم متاسفانه ۲ماه ک تو همین شرکت هرمی رفته... باید چکار کنم ب نظرت

سلام دوستان داداشم از بس بهش گفتیم که اونجا هرمیه و اگه راست میگن پول بهت بدن بعد چند ماه بسختی متوجه شد و فرار کرد اونجا ذهنشون رو شستشو میدن و از نظام و کشور و رهبری بهشون بد میگفتن و کم کم به مرور زمان شاید عضو گروه های تروریستی بشن یه چند نفر دیگم که اومدن دوست یا خونواده به بهونه دیدنشون چند نفر از دور وایمیستادن هر وقت سر قرار می اومدن تو ماشین مینداختنشون و میاوردن خونه فقط بعد اومدن یه دو سه هفته  مواظبشون باشین آخه ذهنشون درگیر اوناس ان شاءالله همه جوونا ب آغوش خونواده هاشون برگردن ما سفره حضرت رقیه و مشگل گشا گرفتین و خدا رو هزاران مرتبه شکر برگشتن 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز