2821
2789
اره با هرچند پول  تو بفکر لاغری و سختی؟ بشدت جای خطرناکیه . مواد و روانگردان میدن بهشون

داداش منم رفته به ما گفته تو هتل کار میکنه🥲 

زنگ زدم هتل ... گفتن ما اصلا همچین پرسنلی نداریم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نگرانم...

خیلی لاغر شده ...مامانم میگه شاید رفته انباری اینا کار کنه ولی روش نمیشه به ما بگه ...برا همین میگه هتل ! 

ولی من میترسم شرکت هرمی باشه ... میخواستم بدونم اونایی که اونجا میرن لاغر میشن؟

داداش منم میگه عید با کلی پول میام ...با دوستاش خونه اجاره کردن ۳۰ میلیون از بابام گرفت ..خونه هم جای ثابتیه 

میگه پول دوستامو میدم که خونه برا خودم باشه شمارم میارم اینجا ... خیلیم از خودش مطمئنه

گیج شدم کلا نمیدونم به چی فکر کنم 😣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داداش منم رفته به ما گفته تو هتل کار میکنه🥲  زنگ زدم هتل ... گفتن ما اصلا همچین پرسنلی نداریم ...

ما اصلا ندیدیمش ک بگیم لاغره یا نه 

نمیزارن بیاد 

من انقدر باهاش حرف زدم ک بیا ببینمت یه کثافتی بود پای گوشی میگفت بگو نمیشه

خب هروقت زنگ بزنین جواب میده؟  ادرس خونه رو میده بهتون؟

هر روز با مامانم حرف میزنه ..

آدرس خونه نه... آدرس اداره پست نزدیکشون رو داد که لباساشو پست کنیم ...از خونه و دوستاش فیلم فرستاد برامون 

می‌گفت شمارم میارم اینجا .... یکی از دوستاشم (همشهریمونه) اخیرا برده بود پیش خودش که اونجا کار کنه  ... که اونم چن روز موند برگشت ..مث اینکه نتونسته دور از خونواده بمونه ...

هی میگم بریم از دوستش بپرسیم ولی چیزیم باشه نمیگه مطمئنم🥲

فایده هم کرد ؟!  ازتون چقدر پول برده؟  هرچند وقت زنگ میزنه؟  تروخدا ج بده  م ...

فایده اش این بود که اومد ولی چه فایده فرار کرد رفت 

۱۵۰میلیون ریختیم بحسابش

اولا قبل این که حساباشو ببندیم زنگ میزد یا ما زنگ میزدیم بعضی موقع ها جواب میداد میگف الان نمیتونم حرف بزنم بعدا زنگ میزنم 

ولی تو ماه محرمی یهویی دیگه نه زنگ زد نه جواب زنگ مارو داد 

تقریبا یه ماه جواب نداد دیگه ما رفتیم حساباشو بستیم دیگه خودش روزی ده بار زنگ میزد 

بعد دوهفته هم که دید ما راضی نمیشیم حساباشو باز کنیم خودش اومد گف تا بیست پنج روز مرخصی دارم میمونم حالا حالاها

ولی روز چهارم گفت میرم تو شهر کار دارم زود میام 

چند ساعت بعد زنگ زد گف من دارم برمیگردم منتظرم نمونین

اون چهار روزی که اینجا بود خیلی واضح گفت تو شرکت هرمی هسته در حالی که قبلا انکارش میکرد 

حتی تو اطلاعات هم پلیس که باهاش صحبت کرد که دیگه برنگرده اونجا متقاعد نشد 

نمیدونم اینم مشکوکه  ولی اگه دیگه پول خواست فعلا نفرستین

اصلا نداریم که بفرستیم 

خودش میدونه که بابام قرض کرده و بهش داده 🥲 میگفت حقوقشو که بگیره خودش پس میده قرضو 

اوایل خیلی مطمئن بود ..میگفت دو هفته ای پس میدم چون حقوق ماه اول رو زودتر میدن ...ولی الان حتی مطمئن نیست بتونه سر ماه بده ...میگه صاحب کارمون رفته خارج نمیتونم بگم بهش ...ولی جور میکنم 

فایده اش این بود که اومد ولی چه فایده فرار کرد رفت  ۱۵۰میلیون ریختیم بحسابش اولا قبل این که ح ...

چخوب ک تونستین حساباشو ببندین 

ما مشهدیم نمیدونم از چ طریق اقدام کنم 

کلانتری میگه بهمون؟! 

از طریق حسابش هم نتونستین بفهمین پول رو واسه کی واریز کرده ؟ 

پس از شما نترسیده . داداش من بدونه پاش برسه مشهد تیکه پاره ست

فقط یکم ترسیدم از چرت و پرتاش پای گوشی چون یسره میگه شماکه پولدارین شما که براتون کاری نداره 

درصورتی ک ما اصلا پولدار نیستیم 

میترسم گروگان بگیرنش نگران جونشم

بنظرت با ۳۰میلیونم میرن شرکت هرمی؟  اوضاعشون چطوره اونجا رفتنی کار سخته و لاغر میشن یا نه خوبه ...

داداشم میگفت گوشت گرونه نمیخوریم وقتی هم اینجا اومده بود نمیخورد میگفت من بدون بقیه رفیقام نمیخورم ما هرچی میخوریم باهم میخوریم

اونجا غذاهاشون یه جوریه که زیاد هزینه ای نداشته باشه 

مثلا یه سری بهش زنگ زدم گفتم شام چی دارین گفت بچه ها قلم گاو خریدن از ظهر گذاشتیم تو قابلمه اماده شدن میخوریم 

همیشه هم بعدغذا ورزش میکنن یا اهنگ میزارن میرقصن 

داداشم یه بچه هیئتی مذهبی بود ولی وقتی رفته اونجا رقصم یاد گر

هر روز با مامانم حرف میزنه .. آدرس خونه نه... آدرس اداره پست نزدیکشون رو داد که لباساشو پست کنیم .. ...

بنظرم برو تز دوستش بپرس لااقلش خیالت راحت که پرسیدی 

من بودم میپرسیدم

سلام ما هم مشهد هستیم همین اتفاق واسه داداش منم افتاده ۶ماهه رفته داداشتون برگشت؟

نبابا دوماهه رفته گولمون زد میگفت تو شرکت دولتی کار میکنم 

ما تازه متوجه شدیم رفته هرمی چیکار کنیم بنظر شما

نبابا دوماهه رفته گولمون زد میگفت تو شرکت دولتی کار میکنم  ما تازه متوجه شدیم رفته هرمی چیکار ...

برگشت؟؟؟ توروخدا جواب بدين پسرعموي منم رفته

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز