zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 عنوان بی بی چک توروخدا بیاین 276 بازدید | 27 پست من امروز صبح بی بی چک زدم اول صبح زدم دوتا خط خیلی کم رنگ افتاده کمرنگن ولی ادم میبینه بعدا بعد صبحونه دلم گرم نشد پاشدم یه دونه دیگه زدم و کلا یه خط قرمز اومد تعداد رای : 16 نظرسنجی بنظرتون کدومو باور کنم اولی 9 56% دومی 2 12% بی بی چک خرابه 5 31% 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚 1402/02/25 | 10:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_kamand عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 2871 باید ناشتا باشی ★دعا کنین دخمل خوشملم سالم به دنیا بیاد و راحت زایمان کنم★
zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 باید ناشتا باشی ناشتا زدم دوتا خط افتاد ولی کمرنگن میترسم دل خوش کنم خراب باشه 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
دختراردیبهعشق عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 10494 ناشتا زدم دوتا خط افتاد ولی کمرنگن میترسم دل خوش کنم خراب باشه عکسشو میتونی بزاری چندروز تاخیرداشتی
zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 فک کنم بارداری خدا از دهنت بشنوه 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
miss_kamand عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 2871 ناشتا زدم دوتا خط افتاد ولی کمرنگن میترسم دل خوش کنم خراب باشه بارداری پس ★دعا کنین دخمل خوشملم سالم به دنیا بیاد و راحت زایمان کنم★
zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 عکسشو میتونی بزاری چندروز تاخیرداشتی کیفیت گوشیم خوب نیست بخاطر همین کمرنگرو نمیگیره تاخیر ندارم دارم قرص استفاده میکنم تو اقدامم 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
دختراردیبهعشق عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 10494 کیفیت گوشیم خوب نیست بخاطر همین کمرنگرو نمیگیره تاخیر ندارم دارم قرص استفاده میکنم تو اقدامم یعنی روز موعدته؟ منظورم این بودچندروزه پریودت عقب افتاده
zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 یعنی روز موعدته؟ منظورم این بودچندروزه پریودت عقب افتاده امروز باید پریود میشدم 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 کیفیت گوشیم خوب نیست نگرفت واضح ببخشید 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 خب پس. زود زدی عزیزم چون از اول پریودم قرص مصرف میکردم گفتم شاید جواب بگیرم اونم ک بی بی چکا ادا دادن 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
ستاره_جانم عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 3465 چون از اول پریودم قرص مصرف میکردم گفتم شاید جواب بگیرم اونم ک بی بی چکا ادا دادن اخه کلا باید ۵ ۶ روز بعد از موعدت بزنی انشالله بارداری عزیزم