2777
2789
عنوان

دماغ

50 بازدید | 3 پست

من دماغم گوشتی و بزرگه تقریبا و چون بقیه صورتم خیلی ظریفه همیشه خاله هام بهم میگفتن توو اگه عمل کنی میشی عروسک

ولی من دلم نمیخاد عمل کنم اصن مگه قراره همه دماغا کوچیک باشه..مگه همه بی نقصن؟!

تازه جدیدن دارم تمرین میکنم ک بینی خودمو همینجور ک هستم دوس داشته باشم

اونایی ک دماغاشون بزرگه ب نظرم ب چهره ی ابهتی میده و تازه کیوت ترن وقتی میخندن

متاسفانه تو کشور ما اینجوری شده ک همه باید عمل کنن و دغدغه همه شده این

جهان سومیم دیگه:|

17 سالمه:)

نظرتون؟

تعداد رای : 6
نظرسنجی
اره
4
66%
نه
2
33%

منم همینم. یه دخترعمو دارم هروقت منو میبینه با خواهرم دوتایی میریزن سرم که برو عمل کن خیلی جیگر میشی. منم میگم جیگر هستم. نیازی به عمل نمیبینم 🥰😁

نمیدونم چرا به خودشون اجازه میدن به یکی گیر بدن. کسی دلش بخواد میره عمل میکنه دیگه نیازی به گفتن نیست…

منم همینم. یه دخترعمو دارم هروقت منو میبینه با خواهرم دوتایی میریزن سرم که برو عمل کن خیلی جیگر میشی ...

اره خدایی به من از کوچیکی میگفتن و ی بار تا صبح گریه کردم ک چرا دماغم اینجوریه و کلا اعتماد ب نفسموخراب کردن تو کودکی

جالب اینجاس خالم خودش رفت عمل کرد درحالی ک بینیش اصلا بد نبود و ب این نتیجه رسیدم ادما بلد نیستن خودشونو دوست داشته باشن اعتماد ب نفس داشته باشن میرن عمل میکنن مشکل جای دیگس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خدایی به من از کوچیکی میگفتن و ی بار تا صبح گریه کردم ک چرا دماغم اینجوریه و کلا اعتماد ب نفسموخ ...

مناسفانه یه چرخه ست. هرچی تو صورتت یا بدنت دست ببری حس ت به خودت بهتر که نمیشه هیچ، به ناخودآگاهت این پیامو میفرستی که من خودمو دوست ندارم. اونم دنبال یه ایراد دیگه برات میگرده و میری اونو برطرف کنی و همییییینططوووور میوفتی رو دور عمل و ژل و… 

من سی سالمه. به صورتم دست نزدم. خواهرم شش سال ازم کوچیکتره. ژل و اینا داره. میرم محل کارش فکر میکنن من ازش کوچیکترم 😅😅