2777
2789
عنوان

در جواب این پیام شوهرم چی بگم؟؟

993 بازدید | 73 پست

یه توضیح خلاصه بگم الان ۸ ماهه حامله ام پیش مادرشوهر زندگی میکنم از اول حاملگیم هم بدویار بودم بعدشم ک دکتر استراحت مطلق داد بهم از بهمن ماه هرروز صبح میرم خونه بابام شب برمیگردم ناهارشام شوهرمم میارم تو این مدت مامانش یه وعده نگفته به پسرم بدم عروسم ک میره خونه باباش 

دیروز دکتر بهم استراحت مطلق داد گف این یه ماهه اصلا سرپا نباش حالا به شوهرم میگم اول ک گف به مامانت بگو بپزه من اسنپ میگیرم بفرسته ینی حتی به ذهنش هم نرسید بگه مامانم پیشمونه این یه ماه هم میگم اون بپزه بده هر روز واسه خودشون غذا میزاره دیگ من فقط بوشو میکشم😒

بعد الان پیامک داده به مامانم گفتم برا تو هم ناهار بزاره منم نمیخام منتش رو سرم باشه

چه حرفی بزنم هم بفهمه مامانش به هیچ دردیم نخورده الانم نمیخام با یه وعده غذا منت بزاره 

عکس نمیاد اینو فرستاده برام من فعلا باز نکردم 

+مامانم گفتم برا توهم ناهار بزاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو خونه مامانت بمون ،تو ک صبح تا شب میری  شبم بگو شوهرت بیاد همونجا بخوابین

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بهش بگو اما من قبلش به مامانم گفتم کاش قبل اینکه بهش بگی بهم میگفتی

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

ولکن هیچی نگو

بگو دست مامانت درد نکنه

خداخیرش بده

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بهش بگو لازم نیست اینهمه وقت مامانم درست کرده این یک ماه روهم درست میکنه 

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺