اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
ما خداروشکررر هنوز وارد روزهای گرم نشدیمممممم😭😭چقد از فصل تابستون بددددم میاد خدایا، استرس میگیرم اسمش میاد
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ما خداروشکررر هنوز وارد روزهای گرم نشدیمممممم😭😭چقد از فصل تابستون بددددم میاد خدایا، استرس میگیرم ...
منم، حالم بده بچه ها، همش میگم خدایا ظهر نشه، ظهرا خونه مون مثل جهنم میشه، با یه پنکه قدیمی نمیدونم چطوری روزامو شب کنم، هر روز دوش میگیرم بلکه یه کم خنک شم
این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
اره خدایش مشهد خیلی گرمههههه😭😭😭ما ظهر که میریم مدرسه دخترم دنبالش برمیگردم میپرم توحمام اینقدر ک ...
دقیقا، حالا فکر کن کولر هم نداشته باشی، و خونه ام هم جوریه که آفتاب میگیره، پرده ها رو هم که بکشم بازم گرم میشه، این پنکه هم از صابخونه قرص کردم قدیمیه جون نداره
این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆