riri مدیر استارتر عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 عنوان رژیمم رو شکستم 198 بازدید | 25 پست امروز دو برابر کالری مجازم خوردم چیکار کنم اشتهام صفر شه آخه لاغر نمیشم فقط هی چاق تر میشم لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره 1402/02/25 | 04:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taraton عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 13131 اگه ی وعده شکستی دیگه نگو تموم شد بعدش باز ب رژیمیت ادامه بده و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!
riri مدیر استارتر عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 از فردا باز شروع کن! چه رژیمی هستی؟ نباید گرسنه بشم کلا وگرنه تندتند همه چی رو می خورم. ژیم خاصی نیست فقط به اندازه ی کالری مجازم از هر چی که بود می خورم. چون سفرم از خانواده جدا نیست لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
riri مدیر استارتر عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 دخترخالم با رژیم گوشت لاغر شد گوشت قرمز که کالریش بالاست لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
riri مدیر استارتر عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 اگه ی وعده شکستی دیگه نگو تموم شد بعدش باز ب رژیمیت ادامه بده کاش اشتهام صفر میشد لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
iambebo عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 398 نباید گرسنه بشم کلا وگرنه تندتند همه چی رو می خورم. ژیم خاصی نیست فقط به اندازه ی کالری مجازم ا ... اکی پس رژیم کالری شماری داری.بنظرم صبحانه مثلا تخم مرغ ابپز بخور،حتی خالی هم بخوری احساس سیری میکنی،میان وعده هات رو سر تایم بخور مثلا ۱۰ صبح و ۵بعداز ظهر
riri مدیر استارتر عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 چای زنجبیل بخور اشتها رو بعد مدتی میبنده واقعا؟ ممنون لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
riri مدیر استارتر عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 اکی پس رژیم کالری شماری داری. بنظرم صبحانه مثلا تخم مرغ ابپز بخور،حتی خالی هم بخوری احساس سیری میکن ... امشب ساعت ۹:۳۰ شام خوردم. الان باز گرسنم شد یه بار دیگه شام خوردم لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
riri مدیر استارتر عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 اگه ی وعده شکستی دیگه نگو تموم شد بعدش باز ب رژیمیت ادامه بده میشه شما بگی چیا در روز می خوری که سیر میشی؟ چون ظاهرا کالری مجازت پایینه لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره