2777
2789
عنوان

حس ششم راسته

86 بازدید | 16 پست

چرا میگن دروغه روح بعضی از ادما زودتر از خودشون روی زمین میاد برا همین اتفاقات رو زودتر میبینن شاید خیلی ها ادعای حس ششم بودن دارن ولی تعداد کمی اینجورین و واقعا حرفاشون درست درمیاد

.

کلید گنج های عالم

اسرار و غیب

تنها در دست خداست و هیچ کسی بر علم خداوند احاطه نداره مگر به خواست او

این یعنی اگر غیر این بود زندگی کردن هیچ قشنگی نداشت.

اینکه هر کسی میدونست قرار چه اتفاقی بیوفته

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مگه نمیشه خدا به اونا این نعمت رو داده باشه

نه به هر کسی

کسی که از اولیا خداست

و اولیا خدا هیچ وقت وقتشون رو برای امور پیش و پا افتاده صرف نمیکنند. یا بخواین برای کاری دنبال منافع یا پولی باشند.

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
نه به هر کسی کسی که از اولیا خداست و اولیا خدا هیچ وقت وقتشون رو برای امور پیش و پا افتاده صرف نمی ...

بعضیا چشم سومشون بازه

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

الان حس ششمی اگه هستی میشه بگی فردا اشتی میکنیم یا ن 

•ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاش برسه روزی ک تو امضام بنویسم در پیکر من دو قلب دارد ضربان...❤️💙میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات کوچیک کنی دوستم 🙂🫂

من خودم اتفاقاتو گاهی قبل وقوع تصور میکنم .یا مثلا کسی راست و دروغ بهم بگه متوجه میشم و مثلا کسی بخواد باهام تماس بگیره یا بیاد خونم یه حسی از اون آدم در کنارم تصور میشه .قدرت جذی بالایی دارم .افراد ناخودآگاه در هر مکانی باشم به سمتم با هیچ شناختی جذب میشن و رویای صادقه زیاد میبینم.من تا قبل اینکه با این سایت آشنا بشم واقعا نمیدونستم اینها یه قدرته که همه ازش برخوردار نیستن همیشه فکر میکردم چون به قانون جذب اعتقاد دارم جذب میکنم.اما تو این سایت بعضیا این قدرتو به افراط میکشونن مثلا تصور اتفاقات برای فرد مجازی .نمیدونم شاید برای بعضی ها ممکنه اما برای من نه واقعا

نه به هر کسی کسی که از اولیا خداست و اولیا خدا هیچ وقت وقتشون رو برای امور پیش و پا افتاده صرف نمی ...

پس اینکه قبل یه موضوع دلشوره میگیریم یا مثلا من خودم اتفاقات خانوادم رو یکم قبل اینکه پیش بیاد حس میکنم پس این چیه

.

من نمیتونم برا کاربرارو حدس بزنم ولی تورو چون اسمتو امشب زیاد دیدم میشه  اره اشتی میکنین

منم میتونم ازت یه سوالی بپرسم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
شما خیلی حست قویه راستش من یکمم میترسم ازینکه زودتر بفهمی یه موضوعو😅

وای خیلی حس بدیه مثلا من خودم یه بار مادرشوهر مو نگاه کردم یهو تو ذهنم در حد جرقه مادرشوهرم رو در حال شیون و گریه دیدم فرداش متاسفانه برادر شوهرم فوت شد.به قول شما ترسناکه این حس😔

وای خیلی حس بدیه مثلا من خودم یه بار مادرشوهر مو نگاه کردم یهو تو ذهنم در حد جرقه مادرشوهرم رو در حا ...

من میتونم ازتون یه سوال بپرسم

بپرس گلم ولی واقعا مجازی تابحال نتونستم برا کسی تصوری داشته باشم .

میشه بهم بگی کسیکه ازم دزدی کرده لو میره؟

اسمم فاطمه‌س