2777
2789
عنوان

واقعا که......

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 25 پست

استارتر الان هم گفتم بهتون تاپیک مذهبی با هر عنوانی ممنوعه

ولی شما دوباره تکرار کردید

استارتر تاپبک زدن در مورد تاپیک تعطیل شده ممنوعه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر الان هم گفتم بهتون تاپیک مذهبی با هر عنوانی ممنوعه ولی شما دوباره تکرار کردید استارتر تاپب ...

سلام عزیزم شبتون بخیر از اینکه وقت میذارید ممنونم

ببخشید یعنی تاپیک مذهبی نمیتونیم بزنیم ؟ چرا؟

من یه کامنت طولانی گذاشتم اونجا وقتی فرستادم ارسال نشد.

نمیدونم والا چرا آدما به زور میخوان عقایدشون رو تحمیل کنن به همدیگه. .

سن برادرتون برای اینکه خودش حفظ کنه خیلی پایینه و ممکنه اذیت بشه

به نظرم از چیزای ساده شروع کنید در حد کلمات و اینکه داستان های سوره ها رو شبا موثع خواب مثل قصه تعریف کنید براش کم کم. بعد از اون خودتون بخونید و ترجمه کنید همزمان تا متوجه معنی هم بشه و انگیزه‌ی یادگیری داشته باشه و خلاصه بگم بدونه چیو داره حفظ میکنه. فکر می‌کنم سوره‌های جز ۳۰ مناسب باشه برای شروع کار.

اون یکی برادرتون هم که به مداحی علاقه‌منده رو بذارید کلاس سلفژ اول که با صدا و خوندن و ریتم آشنا بشه و صداش پخته بشه. اون رو که یاد بگیره توو خونه میتونه تمرین کنه با شعرهای مختلف

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
باورت نمیشه اونشب یکی گفت نوحه گوش دادم حالم خوب شده گفت آدم معتقدی نیستم یه عده با خاک صافش کردن ک ...

اره یادمه ، الان یکی با وقاحت یه تاپیک منفی زده بود تاپیکشم قفل کرد که نترکه انگار همه چیو همه جارو برای خودشون میخوان فقط! خوب تاپیکی که دوس نداریو نرو توش مجبوری میری باور کن همونام از عمد گزارش رد میکنن چون روحو ذاتشون کثیفه

اره یادمه ، الان یکی با وقاحت یه تاپیک منفی زده بود تاپیکشم قفل کرد که نترکه انگار همه چیو همه جارو ...

👌👌👌

آره عزیزم 

چقدم یه عده روشون زیاده

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت👌

سلام عزیزم شبتون بخیر از اینکه وقت میذارید ممنونم ببخشید یعنی تاپیک مذهبی نمیتونیم بزنیم ؟ چرا؟

سلام چون عقاید متفاوت زیاد هست و خدایی نکرده بحث و توهینی میشه برای همین ممنوعه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

گفتم اگه کسی بچش قران حفظه یا بلده بیاد راهنمایی کنه یکی اومد گند زد به تاپیک دیگه بحث راه انداخت حر ...

اینجور وقتا ک معلومه طرف دنبال دعوا میگرده، بهترین کار اینه بهش بی محلی بشه ک کسی جوابشو نده

خودش کاسه کوزه شوجمع میکنه میره