2777
2789
آشنا ندارید تو بانک؟ ما واسه وام ازدواج آشنا داشتیم یه روزه واریز کردن 

دآریم ولی الان دیگه آشنا بازی تعطیله دست بانک‌ مرکزیه همه چی

میشه لایکم نکنی؟
دآریم ولی الان دیگه آشنا بازی تعطیله دست بانک‌ مرکزیه همه چی

آره درسته کاری ازشون ساخته نیست فقط میتونه نوبتتو جلوتر بندازه مثلا اگه نفر ۱۰۰باشی بندازت نفر دهم که زودتر بهت بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره درسته کاری ازشون ساخته نیست فقط میتونه نوبتتو جلوتر بندازه مثلا اگه نفر ۱۰۰باشی بندازت نفر دهم ک ...

اینم از دسرسشون خارج کردن 

خدا بزرگه نفر ۹۸ ام من ایشالا قسمت میشه یکی دو ماه دیگه

میشه لایکم نکنی؟
شما نفر چندمین؟؟ اره بخدا خسته شدم من 

ما وام ازدواجو گرفتیم بعد کارکند بانک که آشنامونه گفت یکیتون وامتونو بخوابونید تو بانک دو ماه بعد ۱۰۰میلیون دیگه وام بهتون میدم منم واممو خوابوندم از برج شیش پارسال پولم بی ارزش شد تو بانک خبری از وامم نشد 

رفاه

تو نوبتیم بانک ملی اعصابم خرده سایت بسته اس

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
ما وام ازدواجو گرفتیم بعد کارکند بانک که آشنامونه گفت یکیتون وامتونو بخوابونید تو بانک دو ماه بعد ۱۰ ...

الان داد بهتون اون ۱۰۰تومن رو ؟

میشه لایکم نکنی؟

۷ مااه!!

ما یه ماهه گرفتیم

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜