2777
2789
من پارسال شنیدم تو سال جدید تا خرداد جلوی وامارو بستن انشاالله به زودی بهتون پیام بدن بیان وامتون ب ...

اره فکر کنم درست شنیدی 

انشاالله عزیزم

میشه لایکم نکنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا🙏🏼😭

منم۱۷فروردین  رفاه ثبت نام کردم نوبتم ۱۰۳ جالبه با همسرم هم استانی هستیم باهم ثبت نام کردیم من توی شهرمون نوبتم ۱۵۵و همسرم توی شهرش شماره ۱۴ بود اونروز اخبار گفت به یه عده از زوجا واک ازدواج پرداخت شده رفتم سایت دیدم نوبت من توی شهرمون شده ۱۰۳ ولی همسرم همون ۱۴مونده🤦 راستش احساس میکنم مسخرمون کردن

منم۱۷فروردین  رفاه ثبت نام کردم نوبتم ۱۰۳ جالبه با همسرم هم استانی هستیم باهم ثبت نام کردیم من ...

چ زود نوبتتون شده پدر منو که در آوردن

خیلی مسخرمون کردن بدم میاد از وضعیتم خیلی خیلی ☹️

میشه لایکم نکنی؟
چ زود نوبتتون شده پدر منو که در آوردن خیلی مسخرمون کردن بدم میاد از وضعیتم خیلی خیلی ☹️

من تبریزم شاید تعداد ثبت نامی ها کممن.. شما احتمالا تهرانی یا شیراز و مشهد که اینقد تعداد ثبت نامی های شهرتون بالاس

من تبریزم شاید تعداد ثبت نامی ها کممن.. شما احتمالا تهرانی یا شیراز و مشهد که اینقد تعداد ثبت نامی ه ...

نه اهوازم شانس مایه 

هر چیو بخام کلا خدا خیلی اذیتم میکنه تا بهش برسم 

میشه لایکم نکنی؟