اگر یه خانم مریض باشه و دکترا ازش ناامید باشن ودوسالی هم باشه که باشوهرش در ارتباط زناشویی نداشته باشه چون از لحاظ پزشکی نمیتونه کاری بکنه و واسش خوب نیست ... به نظر شوهر اون خانم حق داره ازدواج کنه یا خانواده ش ازش بخوان که زن بگیره؟؟؟ درضمن این خانم حدود 25ساله سرطان داره و همه رقم شوهرش حمایتش میکنه ولی این دوسال شوهره سکوت کرده ولی ازش مشخصه که تحت فشاره...
نمیدونم من بودم جای خانم طلاق میگرفتم جای اقا بودم اینکارو نمیکردم بالاخره هر زندگی ای یه سری مشکلات ...
این اقا 25ساله نه حرفی زده نه اعتراض کرده... اتفاقا بهترین الگو فامیل هستن ولی نمیدونم چرا خانواده خاله م اصرار دارن دامادشون مجدد ازدواج کنه... شوهر خاله م میگه چون مشکل دخترمون رو میدونیم اگر اینکار رو نکنیم گناه کردیم
این اقا 25ساله نه حرفی زده نه اعتراض کرده... اتفاقا بهترین الگو فامیل هستن ولی نمیدونم چرا خانواده خ ...
دارن یه زندگی رو بهم میریزن و دخالت بیجاس اگر دامادشون ازشون اجازه میخواست اونوقت اظهار نظر میکردن نه به این شکل رسما دارن یه خونواده رو از هم میپاشونن و حال دختر خودشونو بدتر میکنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب پس همون بریم تو جبهه خانواذه شوهره بهتره پس؟؟؟
بله صد در صد باید بذارید خودشون تصمیم بگیرن خیلی سعی میکنن زندگیشونو در ارامش نگه دارن بنظرم نباید با دخالتای به ظاهر دلسوزانه همین ارامش نسبیشونو بهم زد احساس میکنم تلاششونو واسه اینکه زندگیشونو دارن به نر طریقی سرپا نگه میدارن رو نادیده میگیرن