اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی
شوهرت بر چه نظریه ای میگه ضرر داره؟ نسخه دکتری که سالها درس خونده و تجربه داره رو میبره زیر سوال🙄
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
برگ سنجدم برا دوقلویی خوبه.کلومفین بدون امپول میشه؟
نمیدونم من دو دلم کلا برا بچه اوردن ولی شوهرم عاشق بچست میترسم بعد بچه کلا سرد شیم از هم و رابطمون ب گند کشیده شه
اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی
سر خود مصرف نکنی کیست میشه خدایی نکرده زیر نظر دکتر باش
راستش فعلا ن دکتری رفتم ن چیزی اصلا هم دلم بچه نمیخواد ولی شوهرم کلید کرده و میگه باید پسر هم باشه داره دیوونم میکنه ینی