2777
2789
نگو اینجوری تنهام سکته میکنم😅😅😅😅🤣🤣

ببین الن چند بار خوتو خاروندی و وقی داری میخونیش حیچی رو دوروصت

نمیبینی و طازشم نوک شصت پای چپ میخاروننش.

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا اندوسکوپی دارم یه کوچولو استرس فردا...  یه عالمه دلم گرفته...  دلتنگی و دوری از خان ...

اندوسکوپی اصلاااا اذیت نمیشی اصلا حداقل واسه این استرس نداشته باش

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
فدات بشم من مرسیییی. حاجت روا بشی به هرچی میخوای صد برابر بهتر و بیشتر خدا بهت بده...🥺🤍✨️

قربونت برم ❤️❤️❤️ممنونم از دعای زیبات آبجی🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
🤣🤣🤣🤣🤣

خوشهالم که میخندی

چون اونم همینو میخاد.

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
با بیهوشیهست ولی خیلی بده که این طور مواقع هیچکسی نگرانت نباشه و منتظرت نباشه

اتفاقا منم که اندوسکوپی داشتم ازنظرخودم هیچ کس نگرانم نبود😐😐چون هم بابام هم مامانم یه بار انجام داده بودن میدونستن چیزخاصی نیست 

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
اتفاقا منم که اندوسکوپی داشتم ازنظرخودم هیچ کس نگرانم نبود😐😐چون هم بابام هم مامانم یه بار انجام دا ...

سایه شون مستدام گلم خدا سلامتی بده 

ولی  من بابا ندارم 

مامانم خودش یه شهر دیگه بستری هست و اصلاخانواده م خبر ندارن که من اندوسکوپی دارم 

از شانسم شوهرمم سرسنگین شده باهام 

سایه شون مستدام گلم خدا سلامتی بده  ولی  من بابا ندارم  مامانم خودش یه شهر دیگه بست ...

ممنونم جانم❣️

خدابیامرزه 😔😔

مادرتون انشالله هرچه زودتر حالشون خوب بشه سایشون همیشه بالاسرتون باشه😘😍