2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بااین همه افکار. مگه میشه خوابید🥲

مخصوصا که اون روحه داره نیگانیگا هم میکندت و ببین او گوشع اتاق سمت در ورودی اون کنج بالای سمت راست نزدیک پنجره چسبیده به سقف🤯😱😱😱😱😱

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚

لباسای همسر مهربانم رو انداختم لباسشویی منتظرم تموم بشه بندازم رو بند

پسرمو دارم میخوابونم

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
🫂♥️هروقت پست میزارم شما پست میزارم شما هم دعا میکنی برام. خیلی دلت مهربونه از خدا میخوام حالت خیلی ...

حتما عزیزه دلم🫂ممنونم قشنگم🙏🏻🙏🏻

برای حاجتت ۵تا حمد،۵تا توحید،۵تا آیت الکرسی میخونم و یک تسبیح صلوات میفرستم آبجی🌹

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
لباسای همسر مهربانم رو انداختم لباسشویی منتظرم تموم بشه بندازم رو بند پسرمو دارم میخوابونم

خدا بهت ببخشه 🙏🤗

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
حتما عزیزه دلم🫂 برای حاجتت ۵تا حمد،۵تا توحید،۵تا آیت الکرسی میخونم و یک تسبیح صلوات میفرستم آبجی🌹

فدات بشم من مرسیییی. حاجت روا بشی به هرچی میخوای صد برابر بهتر و بیشتر خدا بهت بده...🥺🤍✨️