2777
2789

این اواخر خدا یه معجزه بهم نشون داد ولی هنوز توی شرایطی که دوست دارم دلم از وجود خدا خیلی محکم تر سه و آروم بگیرم که تنها نیستیم و خدا کمکمون می‌کنه و همه چیو درست می‌کنه هر کی هر معجزه آیی از خدا دیده برام تعریف کنه

من از خدا تنها معجزه ای که خواستم سلامتی مادرم هس و اینکه عمل نره و بیماری سخت نباشه ولی انگار خدا قبول نکرد😪

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر و خواهرم تصادف بدی کردن ک به طوریکه جلوی ماشین کاملاً پرس شد

هر کی اومد دید گفت چجوری ادم ازش زنده در اومده

خداروشکر هر دوسالم بودن بدون مشکلی.

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

زنده بودم

بزرگترین نعمتی که برام تلخ تموم شد

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

من که حس میکنم خدا صدامو نمیشنوه هیچ دلخوشی ندارم زندگیم راکد شده همش بغض میکنم لعنت به این مملکت اشغال که هر چی میدوعم نمیرسم و آرزوهامو به گور میبرم

حسبنا  الله ونعم الوکیل  

فکر کن ته ی چاه خیلی عمیق گیر افتادی و هیچکس به جز خدا نمیدونه که ته چاهی و صدات به هیچ جا نمیرسه و یهویی خدا دوتا پر پرواز بهت میده و پرواز میکنی و از اون ظلمات به سمت نور و روشنایی پرواز میکنی 

معجزه خدا در زندگیم اینجوری بود 

به این بزرگی 

جایی که فکر میکردم دیگه ته خطه 

ی مسیر جدید و خیلی قشنگ گذاشت روبروم ❤

من که حس میکنم خدا صدامو نمیشنوه هیچ دلخوشی ندارم زندگیم راکد شده همش بغض میکنم لعنت به این مملکت اش ...

سلامتی نعمت خیلی بزرگیه 

تو که داریش قدرشو بدون

برای سلامتی مادرم یه حمد لطفا

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/