2777
2789
عنوان

حاجت روایی

112 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من انشالله می‌خوام هفته بعد عروسی کنم برام دعا کنید ب خوبی و خوشی گرفته بشه بدون هیچ مشکلی تورو خدا برام دعا کنید 

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشا الله خوشبخت بشی هیچی نمیشه به اذن خدا دست راستت رو سر من 😔 من مجرد موندم هییی

قربونت بشم انشاالله به حق فاطمه زهرا زودتر شمام نامزد کنی و ازدواج و بری سر خونه زندگیت 

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم

واست حمد خوندم گلم انشالله همه چی به خوبی خوشی پیش میره

واسه امضا منم دعا کن

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
واست حمد خوندم گلم انشالله همه چی به خوبی خوشی پیش میره واسه امضا منم دعا کن

انشاالله ک‌شمام ب همدیگه برسین به حق امام حسین آجی مرسی برات صلوات می‌فرستم 

انشاالله ک‌شمام ب همدیگه برسین به حق امام حسین آجی مرسی برات صلوات می‌فرستم 

فداتشم عزیزم ممنون

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

اللهم عجل لولیک الفرج

ان شاالله خوشبخت بشی عزیزم و مراسم عروسیت همونجور که دوست داری برگزاربشه و بعدها با یاداوریش دلت قنج بره براش وکلی لبات بخنده ان شاالله که عشقتون پایدار و زندیگتون پراز محبت دوست داشتن عشق باشه ان شاالله همیشه همدل و همراه هم باشین و برای هم بهترین لحظه ها رو رقم بزنین ان شاالله دلتون اروم لبت خندون باشه

برای خوشبختیت برای پایداری عشقتون سورع حمد توحید کوثر و پنج صلوات میخونم

اللهم عجل لولیک الفرج ان شاالله خوشبخت بشی عزیزم و مراسم عروسیت همونجور که دوست داری برگزاربشه و بع ...

الهی دورت بگردم آبجی دعا کن برام ک برگذار بشه همش مشکل و اعصاب خوردی و استرس خسته شدم فقد گریه 

الهی دورت بگردم آبجی دعا کن برام ک برگذار بشه همش مشکل و اعصاب خوردی و استرس خسته شدم فقد گریه 

تنت سلامت همیشه خواهری چشم ان شاالله درست میشه نذر یا جوادالائمه ادرکنی بردار خیلی خوبه(۱۱۴۰۰۰) هست اما من کمترم برداشتم حاجتمو گرفتم