2777
2789
عنوان

کنکوریان گل🐛🦋

180 بازدید | 15 پست

حال و اوضاع چطوره؟شنیدم تقریبا ۵۰‌روز بیشتر نمونده تا کنکور😅

بیاین این ۵۰روز رو طوری درس بخونیم ک شب کنکور به خودمون بگیم دمم گرم که دووم آوردم و جا نزدم

موفق باشید

اگر چیزی اذیتت تون میکنه میتونید بگید اینجا،من خودم روزای خیلی سختی رو پشت سرگذاشتم این مدت

امیدوارم امسال دیگ شرمنده خودم و خانوادم نشم...

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مسیله ای هست که اذیتتون میکنه یا حالتون رو بد میکنه و یا حتی درسی پستمو ریپلای کنین❤️

🤚🙈

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

انشالله هیچکی شرمنده خودش و خونوادش نشه و موفق شیم

الهی آمین🌱💫

جانم عزیزم

بنظرتون این مدت چقدر میتونه رتبه رو خوب کنخ اگر حسابی تلاش کنیم؟مطلب جدید بخونیم یا فقط مرور؟

بنظرتون این مدت چقدر میتونه رتبه رو خوب کنخ اگر حسابی تلاش کنیم؟مطلب جدید بخونیم یا فقط مرور؟

اگه حجم خونده هات قابل قبوله بهتره فقط تو فاز جمع بندی باشی

۲۰ تا سی درصد میتونی هر درسیتو بالا بکشی به شرط استمرار 

..dental stu
اگه حجم خونده هات قابل قبوله بهتره فقط تو فاز جمع بندی باشی ۲۰ تا سی درصد میتونی هر درسیتو بالا بکش ...

بعد یه سوال دیگ بنظرتون از الان آزمون فصلی زدن واسه زیست دیر هست در حالی ک هنوز کامل نخوندمش؟مثل موج آزمون یا فصل آزمون

ببخشید شما مشاورید؟مرسی ک راهنمایی میکنید و وقت میزارید🤍

بعد یه سوال دیگ بنظرتون از الان آزمون فصلی زدن واسه زیست دیر هست در حالی ک هنوز کامل نخوندمش؟مثل موج ...

هر فصلی که خوندی رو بزن 

موج بهتره 

دوپینگ ماز هم خوبه

اره جانم مشاور بودم امسال شاگرد ندارم 

رایگان همایش داشتم 

..dental stu
هر فصلی که خوندی رو بزن  موج بهتره  دوپینگ ماز هم خوبه اره جانم مشاور بودم امسال شاگرد ...

خیلی ممنونم🙏🏻🤍