2777
2789
عنوان

کمک برای تحقیق 💙

94 بازدید | 12 پست

سلام دوستان.
امیدوارم حالِ دلتون خوب باشه.
یک سوال داشتم مربوط میشه به تحقیقی که این روزها دارم انجام میدم و دوست داشتم نظرات متفاوت رو درموردش بدونم.

به نظرتون چی باعث میشه که یک دانش‌آموز عملکرد خیلی خوبی توی کلاس داشته باشه اما موقع امتحان نمره‌ی خوبی کسب نکنه؟

سپاسگزارتون میشم اگر منو توی این تحقیق همراهی کنید. 

استرس

رفتارهای استرس زا مراقب و دیگران 

سر و صدا

تمرین نکردن حل سوالات مانند ازمون دادن

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با اینکه فارغ التحصیلم شدم از دانشگاه ، ولی همین مشکل رو حتی همین الان هم دارم 

مال خودم بخاطر ایناست: اضطراب شدید بخاطر مشکلات خودم و قبلا هم فشار های روانی ای بود که خانوادم بهم وارد میکردن. حالا همه اینا باعث اضطراب و استرس شدید میشه و وقتی یه حجم زیادی از کتاب رو می‌خوام امتحان بدم مغزم قفل می‌کنه و برام یادآوری نمیشه و باید ۸ بار بخونم چون تمرکز ندارم رو متنی که خوندم 

حالا اینا یه طرف، موقع آزمون هم حالا یا امتحان یا مصاحبه و...، مجددا بخاطر اضطراب مغزم قفل می‌کنه و یه سری چیزا نمیاد تو ذهنم :) 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من با اینکه فارغ التحصیلم شدم از دانشگاه ، ولی همین مشکل رو حتی همین الان هم دارم  مال خودم بخ ...

آخی عزیزم.

من سعی می‌کنم که تحقیقاتم رو به یه جایی برسونم و امیدوارم که به یک جواب و راه حلی برسم.

اگر چنین شد، حتماً اون رو باهاتون در میون می‌گذارم.

مرسی که شرکت کردید. 

آخی عزیزم. من سعی می‌کنم که تحقیقاتم رو به یه جایی برسونم و امیدوارم که به یک جواب و راه حلی برسم. ...

ممنونم🙏🏻 ولی همه اینا برمیگرده به بچگیم که درمان نشده 

شاید اگر معلم هام کمتر تحقیرم میکردن، هیچوقت این اتفاق نمی‌افتاد 

یه مطلبی الان یادم اومد نمی‌دونم به کارتون میاد یا نه، ولی توی دانشگاه اساتیدی که به من بیشتر اعتماد میکردن و ارتباط قوی تری با من ایجاد میکردن، تو درسشون من نمرات بهتری می‌گرفتم و حتی الان بعد فارغ التحصیلیم هم همچنان در ارتباطیم و کمکم دارن میکنن 

به نظر من رابطه معلم و شاگرد هم می‌تونه از میزان اضطراب کم کنه. این استادی که میگم با من شوخی میکرد و خیلی نسبت بهم لطف داشتن و تعریفم رو میکردن که باعث شد هم اعتماد به نفسم بیشتر بشه و هم اضطرابم موقع امتحاناشون کمتر بشه. الآنم که درس میدم خودم، دقت کردم بچه هایی که اعتماد به نفس کمتری دارن و ساکت ترن رو باهاشون شوخی میکنم و بهشون یه کار کوچیک میدم ، نمراتشون نسبت به قبل بیشتر شده و آخر ترم هم نمرات خوبی میگرن و خودشونم میان میگن نسبت به درس های دیگه این درس منو که سنگین هست و سه واحدیه، بهتر یاد گرفتن و نمره بهتری هم گرفتن 

دیگه ببخشید زیاد شد 

ممنون میشم اگه راهکاری پیدا کردید با منم به اشتراک بذارید 😁🧡😘

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام 

اگه قراره از مطالب دوستان فرضیه برای فصل یک یا پروپوزال دربیارین یا چیزای مهم ترش رو انتخاب کنین از گزینه هایی که دارین خودتون و یا کلا نوع روش تحقیق رو بخواین ببینین چجور بهتره پیش برین که بهتر دربیاد بگین فک کنم بهتر بشه کمک کرد..

ولی خب در کل:

دوستان خیلی از چیزای مهم رو گفتن..خب نتیجه چند ماه تلاش  توی مدت کوتاهی قراره ارزیابی بشه...من بعد چند سال هنوزم سالی یکی دو بار خواب میبینم فلان امتحان رو داشتم ولی یادم رفته و بعدش فهمیدم 😕🙁 (کابوس) بیدار میشم اول حس بدی دارم ولی بعد میبینم که دیگه درس و اینا ندارم خیالم راحت میشه😬😬 ...

ممنونم🙏🏻 ولی همه اینا برمیگرده به بچگیم که درمان نشده  شاید اگر معلم هام کمتر تحقیرم میکردن، ...

نکته‌ی مفیدی رو متذکر شدید.

بله، این هم می‌تونه عاملی مؤثر باشه.

تحقیقم فعلاً در مرحله‌ی اولیه‌ست. حتماً نتیجه رو با شما به اشتراک می‌ذارم.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792