2777
2789
عنوان

اجاره خونه

207 بازدید | 20 پست

میترسم ازین قیمتاااا.میترسم ازین گرونییی.باردارمم.دارم میمبرم اصن.هیچی ارومم نمیکنه.چی میخاد سرمون بیاد؟واقعا الکی دلداری ندین.اوناییذکه یع کارمندن باید چیکا کنن.چجوری ادامه بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلی ک ازدواج نکردم چون بچه نیارم وقتی آینده خودم مشخص نیس چجوری کسیو بیارم البته این عقیده منه الکی نمیشه گفت درست میشه فلان سوار یه کشتی سوراخیم ک هر طبقه به ترتیب داره غرق میشه 

نه شهرستانم.

من ب همه میگم برید 

شهرا و روستا ها اطراف خونه بخرید

همه فوشم میدن ک کارمون

و خانواده مون واونجا امکانات نیس

اما ادم ۱۰۰ متر زمین تو دالقوز اباد داشته باشه بهتر از اجاره نشینیه

من ب همه میگم برید  شهرا و روستا ها اطراف خونه بخرید همه فوشم میدن ک کارمون و خانواده مون وا ...

بعضیا توان خرید خونه تو شهرستان ندارن از جمله خودم آخه با حقوق کارگری چ میشه کرد خدا لعنت کنه باعث این گرونی و....

بعضیا توان خرید خونه تو شهرستان ندارن از جمله خودم آخه با حقوق کارگری چ میشه کرد خدا لعنت کنه باعث ا ...

کارگری هیچی.بخدا با کارمندیم نمیشه.الان میگن قسط مسکن ملی شده۱۲تومن.از سال۹۹نوشتیم.هنوز شروعم نکردن.الان دنبال خونه.رفتیم یه اشغال دونی گرفتیم۳تومن احاره.با ده تومن حقوق.چی بخوریم پس.۷تومنم قسط.دیگه کم اورذم.تموم بدنم داره میلرزه.