2777
2789
عنوان

شام چی دارید ؟

748 بازدید | 65 پست

سلام 

خودم ظهر برنج و خورشت بادمجون داشتم 

میخواستم  واسه شام چون شوهرم واسه شام خونه س  چلو مرغ درست کنم  

ولی تماس گرفت گفت نمیام شب 

واسه همین غذا ظهر رو اضافه شو  گرم میکنم 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماهی 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

هیچی خیلیم گشنمه :(

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

ظهر خورشت بادمجون داشتیم 

شام دیگه املت می‌خوریم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
من عدسی گذاشتم همسر اومد خونه گفت فکر کردم قورمه سبزی داریم خخخ این یعنی دبش قورمه سبزی می خواد فر ...

عزیزم 

خخ

نوش جون تون 🌱

واقعا گاهی کلافه میشم نمی‌دونم چی درست کنم 

خیلی غذا دوست داره

زیادم نمیخوره وای همونی که میخوره باید گرم و خوشمزه و نرم و خوش طعم و ... باشه 

سر کار ، کارگرهاش  غذا میارن میگه فلانی یه مرغی آورده بود که انگشتامو خوردم 

میگم تو چرا غذا خودت رو فقط نمیخوری میگه بوش خیلی خوب بود تعارف زد منم خوردم 

مادر شوهرم اینا هم آشپزی هاشون خیلی خوبه 

منم خوبه ها ولی به قول معروف مال همسایه غازه 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️