2777
2789
عنوان

چرا اینجوریه ؟

85 بازدید | 13 پست

من عقد هستم همسرم  وقت آزادش کلا با رفیقاش هست مثلا اگه یکساعت هم بیاد منو ببره بیرون سریع میگه باید برگردم یا الکی میگه فلان کار دارم بعد منو میرسونه مثلااا میره دنبال کارش بعد که زنگش میزنم با رفیقاشه خیلی هم من دختر باحالی هستم ولی همش با کلمات احمقی ، خنگی ، هیچی نمیفهمی ، حتی تو دعوا بارها گفته بیشخصیتی ، اینم بگم ما عاشق هم بودیم دوست بودیم اوایل اینجوری نبود اصلا هرچی میگذره بدتر میشه چرا ؟چرا کوچیکم میکنه ؟ 

چون رفیق بازه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفیق بازه 

ی فکر جدی بکن با خانوادت مطرح کن 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

والاه من نمیدونم این پسرا چشون شده اینقد خود شاخ پندار شدن :/

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
خب باید منو کوچیک کنه ؟

وقتی قبولش کردی باید فکر اینم میکردی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

اجازه نده خوردت کنه،وقتی ازدواج میکنن مردا فکر میکنن دیگه برا همیشه بدستت آوردن و شدی یکی از داراییاشون،رو حساب قلدری هم میخان زن ازشون کمتر باشه،این کارو با منم کردن خودش و خانوادش،اما از وقتی از جلوشون درومدم دس پاشون رو جم کردن،اصلا مظلوم نباید بود ،من مث خودشون باهشون رفتار میکنم

متاهل ۴۰ ساله و مادر سه فرزند،برادر محترم لطفا درخواست نده ،بنده جای مادرت!

نه تو میگی چون رفیق بازه میگم چون رفیق بازه باید منو کوچیک کنه !؟ اینو پرسیدم

کسی ک رفیق بازه سر رفیق زنشم طلاق میده کوچیک کردن ک چیزی نیست