2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 26 پست
الان نمیدونم چیکار کنم گیج گیجم

من فک نکنم توالان گیج باشی خیلی هم خونسردی چطوری تاپیک زدی برو اگه چت کرده شات بگیر و مدرک جمع کن بااثبت درست ودرحضور پدر شوهرت و در خودت مطرح کن درصورتی که گردن نگرفت اول مدرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فک نکنم توالان گیج باشی خیلی هم خونسردی چطوری تاپیک زدی برو اگه چت کرده شات بگیر و مدرک جمع کن با ...

خب پرینت خط هست بگیره بعدم پیچ دختره پیدا کردم

اینکه دلیل قطعی نیست چت کرده خوبه اینکه لاک کرده خیانت نیست  چندسالتون

عزیزم پیام های عاشقونه و قراراش دیدم ۶ ماه عقدیم گوشیش از من قایم میکنه از من فراری رفتارش با من سرد و بد شده کل تایمش با اون میگدره

بدترین راه میشه چی؟

مثلا میگن طلاق بگیر یا بیا خونه بابا بمون خودش بیاد منت بکشه رو اعصابت راه میرن تقصیرو میندازن گردنت و بنده های خدا غصه میخورن و. اصلا شاید داری اشتباه میکنی و یاشاید با نصیحت یه بزرگتر متوجه اشتباهش بشه و تکرار نکنه و دیگه لازم نیس خانوادت چیزی بدونن

عزیزم پیام های عاشقونه و قراراش دیدم ۶ ماه عقدیم گوشیش از من قایم میکنه از من فراری رفتارش با من سرد ...

خب همین به بابات ولی درحضور خودش که بفهمه بی کسی کار نیستی البته پدرشم در جریان بذار همه اینها عکس بگیر داشته باشی 

با یکی از خانواده خودش ک شوهرت ازش حساب میبره به پدرت بگی شاید برگرده یه بی احترامی هم به پدرت بکته ...

جرات بی احترامی به پدرم نداره 

از هیچ کس حساب نمیبره