2777
2789

عزیزم به پدرت بگو ذکر الله غفور رو زیاد بگه با صدایی که گوش خودش صدای خودش رو بشنوه تا نیم متر صدای خودش رو بشنوه این ذکر تمام انرژی های منفی ، بیماری و افسردگی رو ازش قطع میکنه آیت الکرسی روزی 100 بار با صدای بلند بخونید هم خودش هم شما بر زبان جاری بشه تا نیم متر صدای شما یا پدرتون شنیده بشه شفا دهنده س تا هو العلی العظیم لباس سیاه اصلا نپوشید قبرستان اصلا نرید 

خدا شفا بده اما وقتی متاستاز میده کار خیلی سخت میشه

سنش ون هم بالاست برین پیش ی دکتر حاذق پرونده رو ببرین مطمئن بشین این قدر هزینه فایده ای داره یا نه

پارسال همکار پدرم سنش ۶۰ بود دقیقا همین بیماری پدر شما رو داشت 

سرطان ریه که متاستاز زده بود به مغزش 

حدودا تیرماه متوجه شد ۴۰۰ میلیون هم هزینه کرد اما فایده ای نداشت 

شهریور متاسفانه فوت کرد

مطمئنم اگر شیمی درمانی نمی‌کرد حتی بیشتر هم زنده میموند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا شفا بده اما وقتی متاستاز میده کار خیلی سخت میشه سنش ون هم بالاست برین پیش ی دکتر حاذق پرونده رو ...

پزشک خوب رفته ،گفتن پرتودرمانی پیشرفته انجام بده ،که پرهزینه است و فعلا در توانمون نیست فقط کنترل بشه یه مدت بعد بریم درمان پیشرفته انجام بده.

خدا بزرگه عزیزم من به معجزه باور دارم.

ببین سریعتر ببریدش دکتر تومور مغزی گرید ۴ زود بدنشو  از کنترل خارج میکنه مامان منم متاسفانه درگ ...

بابام دهانش کج شده ابریزش از چشم راست داره و البته بینی ،چشاش ضعیف شده ،سرگیجه شدید .

البته دکتر گفته ربطی به مغز نداره احتمالا بلز گرفتی.

ریه اش رو نمیدونم ولی توده های داخل مغزش بر اساس اخرین ام ار اس دو تا بودن و کوچیک بودن ولی به خاطر مشکلات مالی در درمانش تاخیر ایجاد شده و فردا هم باز شیمی درمانی میشه که دکتر گفته زیاد تاثیرگذار نیست.مادر شما چه درمانی انجام میده؟؟

چند وقته متوجه شدن ؟انگار سرطان ریه هیچ علائمی نداره نظر دکترتون چیه ؟

۳ سال ،اول ریه بود هر دو طرف درگیر چپ کمی بزرگ بود ولی راست ریه نودل های کوچیک چند میلی بودن،۳ سال شیمی درمانی کرد.بعد به مغزش متاستاز داد،سرگیجه شدید داشت ،دو توده چند میلی در مغزش هست .

عزیزم علائم سرطان ریه پدرم سرفه های شدیدو بیش اندازه مخصوصا صبح ها بود درد قفسه سینه ام‌دارن .پدرم اول کرونا گرفت بعد سرطان.

۳ سال ،اول ریه بود هر دو طرف درگیر چپ کمی بزرگ بود ولی راست ریه نودل های کوچیک چند میلی بودن،۳ سال ش ...

الان در چه مرحله ای هست ؟؟انشالا با روحیه خوب و قوی کمکش کنید مامان منم بضی وقتا خیلی سرفه میکنه اعصابم خورد میکنه میگم چته میگه آلرژیه ای خدا عرضم ندارم دکتر ببرمش البته قبلا آسم داشت 😔

بابام دهانش کج شده ابریزش از چشم راست داره و البته بینی ،چشاش ضعیف شده ،سرگیجه شدید . البته دکتر گف ...

الهی زودتر دستتون باز بشه بابات بتونه عمل کنه چقدر حالم گرفته شد آخه ی بیمار تو این شرایط چرا باید منتظر پول بمونه خدایا خودت دستگیر باش،

الان در چه مرحله ای هست ؟؟انشالا با روحیه خوب و قوی کمکش کنید مامان منم بضی وقتا خیلی سرفه میکنه اعص ...

حالش خوب نیست ولی امیدواریم .

باور دارم خدا کمک میکنه .

چرا نمیرید دکتر عزیزم ،خب هر سرفه ای سرطان نیست ولی مریض های دیگم هستن که باید جدی گرفته شن .حتما برید پیش یه دکتر خوب