2777
2789
کی این اتفاق افتاد؟مجردی یا متاهل ؟چه جوری با این وضع کنار اومدی ؟

یک سال و نیم پیش مادرم رو از دست دادم ،شش ماه بعد پدرم رو 

جون و زندگیم رو براشون گذاشتم اما نشد که بمونن 

پشیمون هم نیستم از اینکه براشون انقدر فدا شدم 

من مجردم و واقعا هنوز کنار نیومدم ،خصوصا با مرگ مامانم 

چون خیلی خیلی تو زندگیم نقشش پررنگ بود و با رفتنش نابود شدم 

الان یک سال و نیم از رفتنشون میگذره و تازه یکی دو ماهه تونستم باایستم

🌈🖤⛵
این درمان های هوشمند خیلی تاثیر داره  خیلی عالیه  کاش  جور میشد  بعدشم این نو ...

بابام ۱۵ روز از درمانش عقب افتاده ،شنبه میخواد شیمی درمانی شه ،هر چند دکتر گفته زیاد تاثیر گذار نیست ،پرتو درمانی با دستگاه معمولی ارومیه هم‌هست رایگانه ولی بابام همش تاخیر ایجاد میکنه میگه بزودی پول میاد دستم درمان‌های پیشرفته انجام میدم ،سرطان مغز سرعت رشدش چقدره واقعا ،بابام یزودی خدا بخواد پول میاد دستش فقط تا اون وقت زیاد بزرگ نشه 😩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک سال و نیم پیش مادرم رو از دست دادم ،شش ماه بعد پدرم رو  جون و زندگیم رو براشون گذاشتم اما ن ...

خیلی سخته خیلی ،خدا بهت صبر و آرامش بده عزیزم،تازه واسه مجردها سختره چون با بابا ماماناشون زندگی میکنن و بهشون وابسته ترن ،متاهل ها همسر و بچه هست یه کم تسلی میگیرن 

یک سال و نیم پیش مادرم رو از دست دادم ،شش ماه بعد پدرم رو  جون و زندگیم رو براشون گذاشتم اما ن ...

فردا به بابام‌میگم یه سر بره پیش دکتر پرتو درمانی در ارومیه ،شاید براش انجام بده کنترل بشه تا زمانی که پول بیاد دستش.

بابام ۱۵ روز از درمانش عقب افتاده ،شنبه میخواد شیمی درمانی شه ،هر چند دکتر گفته زیاد تاثیر گذار نیست ...

ببین شیمی درمانی متوقش میکنه اجازه نده عقب بیوفته 

ایشون سرطانشون گرید ۴ هست و با شیمی باید مهار بشن اول تا برسه به درمانهای دیگه

🌈🖤⛵
خیلی سخته خیلی ،خدا بهت صبر و آرامش بده عزیزم،تازه واسه مجردها سختره چون با بابا ماماناشون زندگی میک ...

ممنون عزیزم

دقیقا برای مجردها سخت تره 

هم وابستگی هم تمام کارها از دارو پیدا کردن و خریدن و تا دکتر بردن و آوردن چ رسیدگی به تغذیه و کار خونه و روحیه و .....همش رو دوش من و خواهرم بود 

بقیه خواهر برادرام که متاهل بودن انگار نه انگار 

مخصوصا برادر بیشعور بی معرفتم

🌈🖤⛵
ببین شیمی درمانی متوقش میکنه اجازه نده عقب بیوفته  ایشون سرطانشون گرید ۴ هست و با شیمی باید مه ...

۳ ساله شیمی درمانی میشه،دکترش خودش گفته تنها با شیمی مهار نمیشه ،ولی وقتی پول نباشه مجبوریم با همون درمانو ادامه بده تا خدا کمکمون کنه

ممنون عزیزم دقیقا برای مجردها سخت تره  هم وابستگی هم تمام کارها از دارو پیدا کردن و خریدن و ت ...

من و خواهرمم اوایل بابام خودش رانندگی میکرد حالش خوب بود ما باهاش میرفتیم کمکش میکردیم ولی الان تو خونه بیشتر بهش میرسیم ،دکتر بردن و اینا بیشتر برادرام انجام میدن ،چون رانندگی بلد نیستیم.

ولی در کل بابام خیلی بد خوراکه سبزیجات خیلی کم‌مصرف میکنه ،و غذاهایی که نباید بخوره خیلی وقتا میخوره به هیچ‌کسیم گوش نمیده 

۳ ساله شیمی درمانی میشه،دکترش خودش گفته تنها با شیمی مهار نمیشه ،ولی وقتی پول نباشه مجبوریم با همون ...

ببین مهار میشه اما درمان نمیشه 

تو بعضی شرایط اتفاقا درمان هم میشه و اینکه سه سال هست انجام میدن و همچنان سرپا هستن خدا رو شکر ،جای امیدواریه خیلی

🌈🖤⛵
من و خواهرمم اوایل بابام خودش رانندگی میکرد حالش خوب بود ما باهاش میرفتیم کمکش میکردیم ولی الان تو خ ...

محدودیت غذایی نزارید 

بجز سوسیس و کالباس و غذاهای کنسروی غذای دیکه ایی مضر نیست 

سبزیجات اگه کم میخورن به جاش آب پرتقال بگیرید

آب لبو و هویج رو با هم بگیرید سرشاااار از آنتی اکسیدان هست و فوق العاده براشون خوبه

🌈🖤⛵
من و خواهرمم اوایل بابام خودش رانندگی میکرد حالش خوب بود ما باهاش میرفتیم کمکش میکردیم ولی الان تو خ ...

میوه های قرمز رو جایگزین سبزیجات کنید که جبران بشه 

میوه های قرمز پر از آنتنی اکسیدانن 

زنجبیل تازه و لیمو ترش و عسل و اب سرد رو مخلوط کنید در طول روز ذره ذره بنوشن اندازه یک لیوان 

مثلا نصف قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده ،یه قاشق عسل،آب لیمو ترش تازه یه عدد( اگه کوچیک بود) اگر هم بزرگ بود یک چهارمش کافیه 

یک قاشق غذاخوری هم گلاب

همه رو بریز تو لیوان مخلوط کن فوق العاده ضد سرطان ،مفید و خوش خوراکه

🌈🖤⛵

ببین سریعتر ببریدش دکتر تومور مغزی گرید ۴ زود بدنشو  از کنترل خارج میکنه مامان منم متاسفانه درگیرشه الهی فداش بشم نه میتونه حرف بزنه نه دیگه‌ماهارو میشناسه  

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم