2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاستاز میشه ۴ فکر کنم،در مغزش دو تا توده هست که در آخرین ام ار اس بزرگ نبودن

ببین معجزه پزشکی رو دست کم نگیر 

گرید ۴ درمانش سخته اما همه چی به روحیه بستگی داره ،یعنی اگه پدرتون و مهم تر از همه خودتون روحیتون رو حفظ کنید ایشون  حال خیلی بهتری خواهند داشت.

چند سالشون هست؟ 

🌈🖤⛵
ببین معجزه پزشکی رو دست کم نگیر  گرید ۴ درمانش سخته اما همه چی به روحیه بستگی داره ،یعنی اگه پ ...

اره عزیزم‌تا جایی که بتونیم روحیه میدیم ،ولی فعلا مشکل مالی داریم درمانش پر هزینه است ۳۶ میلیون هر ۲۱ روز ،این ماه  درمانش به تاخیر افتاده ولی امیدمون هنوز به خداوند ،۷۳ سال گلم

اره عزیزم‌تا جایی که بتونیم روحیه میدیم ،ولی فعلا مشکل مالی داریم درمانش پر هزینه است ۳۶ میلیون هر ۲ ...

پرتو درمانی تو تهران رایگان انجام میشه

من بابام رو میبردم 

بیمارستان امام خمینی 

کارشون و برخورد پرسنل این بخششون واقعا عالی بود 

🌈🖤⛵
پرتو درمانی تو تهران رایگان انجام میشه من بابام رو میبردم  بیمارستان امام خمینی  کارشون ...

پرتو درمانی معمولی ارومیه هم رایگانه ولی پدرم باید پرتو درمانی پیشرفته مثل سایبرنایف اینا انجام بده ،یکی از همکارای دکتر گیو شریفی گفت براش انجاممیده و خوب هم پیشه ولی پر هزینه است ،دکتر انکلوژی هم ارومیه میگه شیمی درمانی تاثیر نداره باید ایمنی درمانی بشه که اونم ۳۶ میلیون ۲۱ روزه ،این ماه خیلی ازش گذشته ولی درمان نشده پول نداشتیم .

پرتو درمانی معمولی ارومیه هم رایگانه ولی پدرم باید پرتو درمانی پیشرفته مثل سایبرنایف اینا انجام بده ...

این درمان های هوشمند خیلی تاثیر داره 

خیلی عالیه 

کاش  جور میشد 

بعدشم این نوع درمانها رو واقعا اون ژن یا ماهیت سرطانی باید بپذیره تا قبول کنن که انجام بدن 

ژن های سرطانی برای مادر من با این درمانهای هوشمند سازگار نبود و نشد که انجام بدیم واگرنه براشون خیلی خیلی موثر میشد 

🌈🖤⛵
پدرتون چه سرطانی دارند ؟خوب شدن؟

پدر من سرطان روده داشتن ،با اینکه جز درمان پذیرترین سرطانها بود و متاستاز هم نداده یود اما 

متاسفانه به خاطر فوت مامانم خیلی بدنشون و روحیشون رو ضعیف شد و فوت شدن💔😔😔😔

🌈🖤⛵
پدر من سرطان روده داشتن ،با اینکه جز درمان پذیرترین سرطانها بود و متاستاز هم نداده یود اما  مت ...

کی این اتفاق افتاد؟مجردی یا متاهل ؟چه جوری با این وضع کنار اومدی ؟