2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خوب شدید؟ عفونت نگرفتید؟

کارم به بیمارستان سوانح و سوختگی کشید. ی تعداد زیاد بودیم که تقریباً به فواصل یکی دو روز شروع کردیم فقط من اینجور شدم. البته هیچکس حمام و شستشو نمیکرد . فقط من شستشو میکردم نمیدونم مال اون بود یا سفید پوستیم بود. البته خانمهای سفید پوست دیگه ای هم بودن. خلاصه من پدرم دراومد. تا بیمارستان سوختگی نرفتم خوب نشدم. ۲ هفته هر پمادی دکتر گفت امتحان کردم بهتر که نمیشد همینطور سوختگی پیشرفت میکرد. رفتم بیمارستان. هر روز میرفتم پانسمانمو عوض میکردن.  

کارم به بیمارستان سوانح و سوختگی کشید. ی تعداد زیاد بودیم که تقریباً به فواصل یکی دو روز شروع کردیم ...

خداروشکر خوب شدید

آره شنیدم حمام نباید برن

خیلی سخته واقعا من برای مامانم میترسم سنشون بالاس

تازه شیمی درمانیش تموم شده و۲۵ جلسه واسش پرتو نوشته

نمیدونم چرا دکتر براش تجویز کرده.

استرس گرفتم از سرچ کردن و عکسایی که توی اینترنت دیدم

شما تغذیه یا مراقبت خاص دیگه ایی انجام ندادید؟

خداروشکر خوب شدید آره شنیدم حمام نباید برن خیلی سخته واقعا من برای مامانم میترسم سنشون بالاس تازه ...

انشاالله شفاشون باشه. نه . تغذیه خاص نداره.ذفقط هر روز باید برن. پرتو بسیار در از بین بردن ریشه سرطان موثره. اثرش از شیمی درمانی بیشتره

انشاالله شفاشون باشه. نه . تغذیه خاص نداره.ذفقط هر روز باید برن. پرتو بسیار در از بین بردن ریشه سرطا ...

ممنون عزیزم

انشااله شمام همیشه سلامت باشید.

مرسی از راهنماییت عزیزم🙏💜

استارتر من خاله ام سرطان دهانه رحم داشت ۲۸ جلسه براش نوشت علاوه بر شیمی و براکی تراپی

حداروشکر ۴ ساله خوبه

مادرتون ان شا الله خوب میشن برای مادر منم دعا کن

علائمش چی بود مادرتون

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
استارتر من خاله ام سرطان دهانه رحم داشت ۲۸ جلسه براش نوشت علاوه بر شیمی و براکی تراپی حداروشکر ۴ سا ...

وقتی می‌شنوم مریضی خوب میشه چقدر دلم شاد وروشن میشه، خداروشکر.

انشااله که مامان عزیزتون به حق شب تولد امام رضا سلامت باشن.

وقتی فکر میکنم که چه دکترای بی ملاحضه یی داریم غصه میخورم😭

چندسال قبل مامانم با ترشحات بدرنگ و خارش کشاله ران پیش دکتر میره و فقط بهش دارو میدن 

تا به لک بینی میفتن و دکتر جدیدی میره و متوجه توده توی تخمدان میشن و عمل میکنن وبعد جواب پاتولوژی که تشخیص توده بدخیم بود

وقتی می‌شنوم مریضی خوب میشه چقدر دلم شاد وروشن میشه، خداروشکر. انشااله که مامان عزیزتون به حق شب تو ...

اره متاسفانه به یه دکتر نمیشه اکتفا کرد

ان شا الله مادر شما هم سلامتی کاملشو بدست میاره

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠